Per descomptat Xiaomi aquesta entestat a seguir sent el líder en vendes de SmartWatch. I per això ha llançat al mercat el nou Xiaomi Amazfit GTS. Aquest no és el primer rellotge intel·ligent Xiaomi amb aquesta forma quadrada, el Xiaomi Amazfit Bip ja comptava amb aquest disseny, però no amb aquestes prestacions.

Xiaomi Amazfit GTS

Pel que fa al disseny, ens recorda molt a l’Apple Watch sèrie 4. Però amb unes especificacions fins i tot millors que el rellotge intel·ligent d’Apple. De fet llueix una pantalla rectangular espectacular, gràcies a les 1’65 polzades AMOLED amb resolució Super Retina aconsegueix un total de 341 ppp, superant els 326 ppp de l’SmartWatch d’Apple. A més brinda el 100 x 100 de la saturació dels colors NTSC.

Xiaomi Amazfit GTS

Una pantalla perfecta per al dia a dia, amb una resolució de 348 x 442 píxels. Els llocs amb molta llum no serà cap problema. Pel que el fan ideal per a qualsevol tipus d’esportistes. En aquesta pantalla podrem veure qualsevol tipus de registre. A més, no hem de preocupar-nos per la pols o per l’aigua, de fet es pot submergir hata 40 metres de profunditat.

Xiaomi Amazfit GTS

La bateria també és un dels seus punts més forts, 220 mAh assegura el fabricant que dóna per a 14 dies d’ús continuat amb GPS i fins a 45 dies usant el rellotge d’una manera mes limitada. No s’oblida de l’NFC per al poder pagar amb el nostre rellotge de forma senzilla i ràpida. Per descomptat és compatible amb iOS i Android.

Xiaomi Amazfit GTS

Podem dir que pel que fa a funcionalitat, el Amazfit GTS és molt similar al GTR, amb fins a 12 tipus d’esports com natació, esquí, running, bicicleta. No obstant això per la freqüència cardíaca torna a comptar amb la tecnologia BioTracker PPG que tan bons resultats ha donat.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit GTS mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit GTS

CUPON: 09ESOW05

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top