El Amazfit Neo és un rellotge amb una pantalla monocrom de 1,2 polzades, bateria de 160mAh i amb gairebé un mes d’autonomia. Compta amb quatre botons, ja que no té pantalla tàctil. El de l’esquerra a dalt ens permet engegar i seleccionar maneres, el segon ens permet encendre la il·luminació i tornar enrere, mentre que el de la dreta ens permet anar desplaçant entre les diferents maneres que ofereix el rellotge.

Xiaomi Amazfit Neo

La pantalla és de 1,2 polzades amb un panell senzill que mostra l’hora i els altres dades en uns píxels bastant grans. Tenim un sensor de mesurament BioTracker PPG que pot oferir monitorizacion 24 hores durant 7 dies a la setmana per alertar de canvis anormals que pugui patir el ritme cardíac.

La bateria de l’Amazfit Neo dura més de 4 setmanes, ofereix fins a 37 dies d’autonomia si no realitzem mesurament de l’ritme cardíac o quan practiquem esport. Si activem les opcions de monitorizacion la bateria tindria una durada estimada de 28 dies. A més, és resistent a l’aigua submergint fins a 50 metres, amb certificació 5ATM.

Xiaomi Amazfit Neo

Amb la seva connexió Bluetooth 5.0 BLE és capaç de mostrar en pantalla una gran varietat de notificacions, així com trucades entrants. Compta amb el sistema de PAI Healt Assessment System, analitza i valora la nostra activitat física donant-nos una nota final. També recull els passos per calcular la distància i les calories cremades, es pot triar diferents maneres com ciclisme o senderisme.

Característiques Xiaomi Amazfit Neo

  • Dimensions i pes: 40,3 x 41 x 11,7 mm i 32 g
  • Pantalla: 1,2 polzades monocrom
  • Connectivitat: Bluetooth 5.0 BLE
  • Sensors: Acceleròmetre i Pulsometre optico
  • Bateria: 160 mAh Durada típica de 28 dies
  • Resistència: 5 ATM

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit Neo mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit Neo

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top