Avui presentem l’últim SmartWatch que ha tret Xiaomi a el mercat, estem parlant de el nou Xiaomi Amazfit Nexo. En aquest Xiaomi Amazfit Nexo munta una pantalla rodona AMOLED de 1,39 polzades a color. Compta amb un xassís de ceràmica de zirconi microcristalino resistent a tot tipus de cops, a més d’aconseguir uns acabats perfectes que ho fan tan desitjable.

Amazfit Nexo

Quant sensonres el Xiaomi Amazfit Nexo segueix conservant els mateixos sensors de porten els últims smartwatchs de la companyia i que tan bé estan funcionant. Sensor Biotracker PPG per mesurar la freqüència cardíaca que a més és més eficient reduint el consum d’energia.

I per poder-li treure bé el partit, ve amb 12 tipus d’esport en què és capaç de monitoritzar qualsevol tipus de registre per natacion, senderisme, running, bicicleta, futbol, etc. També registra tant les nostres hores de son com la qualitat.

Amazfit Nexo

Un dels aspectes més interessants és que disposa d’1 GB d’emmagatzematge intern en què podrem guardar les nostres cançons favorites.

Compta amb una bateria de 420mAh que li permet arribar als 5 dies d’ús i tan sols en 1 hora i mitja aquesta completament carregat. I a diferència que els altres Wearables aquest nou Amazfit Nexo compta amb ESIM per a una connectivitat 4G LTE. Gràcies a això podrem rebre, a l’igual que contestar, tant trucades com missatges en el nostre rellotge intel·ligent sense la necessitat de portar el nostre telèfon mòbil a sobre.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit Nexo mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit Nexo

Banggood 221€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top