Per fi aquesta entre nosaltres el nou Xiaomi Amazfit Pace 2, la nova versió d’aquell SmartWatch que tan bones sensacions ens ha produït a molts, entre els quals m’incloc, i que competeix directament amb els rellotges esportius d’última generació. al disseny és bastant semblant al model anterior però resulta menys minimalista i mes esportiu (jo em segueixo quedant amb el disseny del Amazfit 1 però aquest el veig mes preparat per al seu ús en l’esport). La seva esfera és de vidre molt brillant amb recobriment Corning Gorilla Glass i el marc aquesta realiEado en alumini amb aliatge de carboni ia més és possible controlar diverses funcions mitjançant botons.

Xiaomi Amazfit Pace 2

Les novetats més destacades del Xiaomi Amazfit Pace 2, a més del seu nou disseny han estat dos: d’una banda s’ha ampliat l’emmagatzematge intern fins als 4GB ja que el seu antecessor disposava de 2 GB però mes important de tot és que per fi ens trobem amb un rellotge completament submergible fins als 50 metres de profunditat ja que l’anterior model només era resistent a l’aigua.

Ve amb una pantalla de 134 polzades amb resolució 320 x 300 píxels. I compta amb una bateria 280 mAh, amb una durada de fins a 5 dies o 35 hores amb el GPS encès

Totes les carateristicas de la versió anterior han estat incloses ia més s’han millorat incloent multitud d’esports nous entre els quals destaca la natació que ens controlés els nostres llargs i si ADEMA el fem servir a l’aire lliure (com per exemple en el mar) ens donarà dades molt interessants com la longitud de braçada gràcies al seu GPS i ens permetrà millorar. Per tant, ens permetrà controlar activitats i esports com caminar, córrer, ciclisme, senderisme, alpinisme, escalada, triatló, natació entre moltes són les noves incorporacions d’aquest model.

El GPS és molt precís i ràpid i sincronitza els satèl·lits cada vegada que intercanviem dades amb l’APP Amazfit Watch que ara és més completa que mai pel que tot just és necessari usar l’app el Mi Fit. També podem sincronitzar les nostres carreres amb Strava i compartir-les amb els nostres amics.

El pulsòmetre ens indiqués en temps real la nostra freqüència cardíaca i és possible programar-lo per efectuar determinats entrenaments com ara que ens avisi quan arribem a un determinat llindar o aquest quedi superat segons els nostres desitjos. I per descomptat es tracta d’un SmartWatch que ens mostrés l’hora, expliqués els nostres passos, monitoritzarà el somni, les nostres pulsacions i també ens avisés mitjançant vibracions quan rebis una trucada podent-la penjar o silenciar. A més també ens mostrés en pantalla les notificacions amb el que no hauràs de estar traient el mòbil constantment per estar sempre informat puntualment.

Xiaomi Amazfit Pace 2

També podem escoltar música mitjançant uns auriculars bluetooth connectats al mateix rellotge i ja no serà necessari que portis el teu smartphone per això. A més quan ho usem per córrer ens advertirà cada km. amb el temps que hem utilitzat. Posteriorment totes aquestes dades podrem bolcar al telèfon per analitzar-los i millorar així dia a dia.

Trobaràs dues versions: una estàndard amb corretja de silicona i una altra premium amb corretja de pell i on s’ha substituït el Gorilla Glass per una esfera de grafit pràcticament indestructible.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit Pace 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit Pace 2

CUPON: BGS2SP

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top