Avui us portem el nou wearable de Xiaomi, ens referim al Xiaomi Amafit SmartWatch 2, la principal millora és el nou sensor que afegeix un electrocardiograma ECG en temps real, que és capaç d’alertar de possibles arítmies tal com succeeix en els dispositius d’Apple però de la mateixa manera que li va ocórrer als de Cupertino aquesta característica no estarà disponible a Europa per motius legals. Hi haurà que veure com acaba aquest assumpte, i de si es va a poder utilitzar.

Xiaomi Amazfit SmartWatch 2

En l’aspecte estètic d’aquest SmartWatch ens trobem amb una pantalla rodona AMOLED amb resolució 454 x 454 de 1.39 polzades, amb un disseny 2.5D perquè el panell quedi millor integrat a la pantalla. Cal destacar la lleugeresa d’aquest Amazfit Smart Watch 2, que tan sols pesa 49 grams sense la corretja i la seva resistència a l’aigua i pols IP68.

La qualitat dels acabats és digna del Pace o el Stratos amb caixa de ceràmica i vidre Gorilla Glass 3 per el que es podria dir que es tracta d’un PACE amb la pantalla AMOLED d’un Verge i millor processador i memòria interna i un sistema operatiu Amafit US renovat que cada cop s’assembla més a watchos que fa servir Apple.

Xiaomi Amazfit SmartWatch 2

En el seu interior ve amb el Snapdragon Wear 2500 de Qualcomm, a qui l’acompanya el Sistema Operatiu Amazfit US que compta amb múltiples aplicacions per a qualsevol esport sent compatible tant amb Android com amb iOS.

Quant la bateria de 420 mAh és realment bona, comptant que disposa de connexió 4G, el que es resumeix en unes 28 hores. També compta amb NFC per poder realitzar pagaments des del rellotge, connexió Bluetooth 4.2. i GPS + GLONASS + BDS indispensable per a qualsevol tipus d’esport al qual va orientat aquest Amazfit Smart Watch 2. Les funcions d’ECG, NFC i ESIM per ara no estan disponibles, seran activades més endavant en futures actualitzacions de programari.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit SmartWatch 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit SmartWatch 2

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top