Parlem d’una evolució del rellotge intel·ligent Huami Amazfit Verge que va presentar la signatura asiatica a mitjans de setembre de l’any passat. Compta amb el mateix disseny que el seu predecessor. D’aquesta manera, ens trobem amb un rellotge intel·ligent d’aspecte resistent i que compta amb un unico botó al lateral per accedir a les diferents funcions.

Xiaomi Amazfit Verge Lite

D’aquesta manera, ens trobem amb una pantalla de 1.3 polzades formada per un panell AMOLED circular i que arriba a un diàmetre de 43 mm, a més d’una resolucion de 360 ​​x 360 píxels. A això, cal sumar-li una bateria de 390 mAh per oferir una autonomia de fins a 20 dies. El que no ens ha agradat és que perd el NFC.

Xiaomi Amazfit Verge Lite

Un dels detalls que més ens han agradat és que, seguim mantenint la certificació IP68 que dota aquest SmartWatch Xiaomi de resistència a la pols ia l’aigua, ideal per poder practicar qualsevol tipus d’esport aquàtic sense preocupar-nos per res. Aquest Xiaomi Amazfit Verge Lite és increïblement lleuger, només pesa 46 grams.

Xiaomi Amazfit Verge Lite

Per descomptat, segueix sent un wearable per practicar esport, el rellotge intel·ligent Amazfit Verge Lite de Xiaomi arriba amb suport per a 11 tipus diferents d’esport, com córrer, córrer en màquines elipticas, caminar, fer peses i molt mes. A més, compta amb sensor de ritme cardíac, que no només monitoritzarà les nostres pulsacions, sinó que ens avisés si el nostre cor comença a bategar massa de pressa.

Segons el fabricant la bateria pot durar fins a 20 dies. Cal tenir en compte que, si fem servir el GPS que integra aquest nou SmartWatch de Xiaomi, la seva bateria es reduirà a unes 40 hores. Si, el nou Amazfit Verge Lite compta amb un sistema de posicionament signat per Sony que ens permetrà emmagatzemar la nostra activitat física sense que calgui que portem el telèfon a sobre.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit Verge Lite mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit Verge Lite

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top