Avui us parlarem de l’Amazfit Verge de Huami (Huami és una filial de Xiaomi), el qual incorpora el nou sensor òptic de ritme cardíac mitjançant fotopletismografia que és idèntic al que utilitza el nou Apple Watch Sèries 4, sent així capaç de detectar arítmies alertant a l’usuari de forma preventiva. Aquest nou sensor és molt més precís alhora que augmenta la seva eficiència energètica fins a un 80 per cent. Així tindrem un sensor molt més precís que en models anteriors que d’altra banda ens consumirà menys bateria de manera que podrem tenir-lo actiu durant tot el dia sense que es dispari significativament el consum.

Xiaomi Amazfit Verge

A l’interior incorpora un processador de doble nucli a 1.2Ghz acompanyat de 512MB de RAM i 4GB de ROM pel que és molt semblant al Pace 1. D’aquesta manera podrem aprofitar el seu emmagatzematge intern per guardar musica i escoltar-la a través d’auriculars sense fil a mateix temps que ens indica mitjançant locucions nostre ritme mitjana. Una altra de les funcions estrella d’aquest Amazfit Verge resideix en el seu suport NFC, de manera que aquesta preparat per a realitzar pagaments per Alipay.

Xiaomi Amazfit Verge

Pel que fa a la pantalla, incorpora una pantalla AMOLED amb una resolució de 360 ​​x 360 píxels protegida amb vidre Corning Gorilla Glass 3 i tractament oleofobo per evitar les nostres empremtes. Això presenta avantatges i inconvenients: d’una banda es vora molt millor però d’altra banda haurem de mantenir la retroiluminacion sempre encesa o la pantalla s’apagués completament pel que deduïm que aquest s’encendrà en aixecar la mà i no es mantindrà sempre actiu com ocorria amb el Pace. Inclou de sèrie 13 watchfaces que s’aniran incrementant amb cada actualització. La seva autonomia és d’uns 5 dies amb un ús mitjà pel que no s’ha incrementat respecte a l’Pace i al Stratos.

Xiaomi Amazfit Verge

El llistat d’esports és el següent: Running a l’aire lliure i en interiors, Trail running, Caminades, Muntanyisme, Tennis, Esquí, Futbol, ​​Ciclisme a l’aire lliure, Cycling en interiors, Entrenament sobre maquina eliptica. Quant a l’ús del rellotge a l’aigua, cal dir que té certificació IP68, per la qual cosa ens aguantés molt bé sota la dutxa o quan ens caigui un xàfec però no és òptim per nedar ja que la seva pressió màxima certificada és de 2M ( que és una mesura de pressió i no de profunditat pel que no és sinònim de 2 metres).

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Amazfit Verge mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Amazfit Verge

Banggood 76€AQUIACTUALITZAT
CUPON: BGAV7999
Banggood 108€AQUIACTUALITZAT
Banggood 108€AQUIACTUALITZAT
Banggood 108€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top