Super oferta al Xiaomi Huami Amazfit, aquest rellotge està dissenyat, principalment per a l’activitat esportiva. Té una pantalla circular de 134 polzades (resolució 320 × 300 píxels), sent realment còmode i molt agradable a la vista. Tractant-se d’un dispositiu dissenyat per fer esport, no se li pot demanar res més perquè compleix amb escreix la seva comesa. A més, l’esfera del rellotge, que és d’un material ceràmic, li dóna un toc elegant bastant distingible.

Super oferta Xiaomi AMAZFIT

La pantalla té la certificació IP67 en el seu vidre, el que ens proporcionés resistència a l’aigua. Compta amb WiFI, bluetooth i amb GPS per sincronitzar amb el mòbil i per al nostre exercici físic.

Integra un processador de doble nucli a 12 GHz acompanyat de 512 MB de memòria RAM, més que suficients per a un rendiment molt bo i una fluïdesa notable. A més, compta amb 4 GB de memòria interna per poder emmagatzemar les nostres cançons i podis escoltar-(un cop connectem amb el nostre dispositiu).

Per finalitzar, compta amb una bateria de 280 mAh, amb un ús bastant intens rondaremos les 35 hores d’autonomia, cosa que no aquesta per res malament. Si reduïm una mica l’ús, i passem a funcions més bàsiques, podem arribar a obtenir fins a 5 dies d’autonomia.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi AMAZFIT mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi AMAZFIT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top