Aquest article és perfecte per a totes aquelles persones com jo solen portar el cotxe una mica brut, estem parlant de l’aspirador Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner amb una potència de 5000Pa i una autonomia de 15 minuts, incorpora un dipòsit de 100ML, un pes realment baix i emet un soroll d’aproximadament 65dB. Si esteu interessats en aquesta oferta, la trobareu més avall.

Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner

Respecte al funcionament, el Xiaomi Cleanfly incorpora la tecnologia Cyclone de diverses etapes, amb un poder de succió de 5000 Pa. A més, el motor pot girar a 32000 rpm. Capaç de recollir paper, pols, cabell i monedes fàcilment.

Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner

La membrana de la Xiaomi Cleanfly Car s’encarrega de retenir les partícules de major grandària mentre que en un segon estadi, el filtre HEPA11 filtra les partícules, retenint tot allò que superi les 0,3 micres.

Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner

Aquest aspirador portàtil d’Xiaomi incorpora un raspall retràctil, útil per netejar buits de l’sofa, de el cotxe, etc. Adopta un mànec d’adherència antilliscant humanitzat i té una boca plana i un disseny retràctil de raspall dos a un. Xiaomii Cleanfly trobem unes dimensions realment petites per a aquest tipus d’aspirador, ja que compta amb 29,8 cm de llarg x 7 cm de gruix i el pes de 560 grams.

Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner

Com ja hem comentat anteriorment, compta amb dues bateries de liti de 2000 mAh, el que suposa que té una bateria de 4000 mAh en total. També suporta 12V / 2A de càrrega ràpida. Així es pot carregar completament en 1,5 hores.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Cleanfly Car Portable Vacuum Cleaner

Banggood 25€AQUIACTUALITZAT
Banggood 41€AQUINOU
Banggood 49€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top