Si aquestes buscant una planxa a vapor de qualitat, que serveixi per a ús domèstic i com planxa de viatge no hauries de perdre't aquesta, perquè és compacta, manejable, amb l'aval de ser d'una empresa de el grup Xiaomi i tot per sobre, amb un preu de treure la targeta sense dubtar-ho.

La Xiaomi Deerma DEM-HS006 és capaç de planxar teves peces en qualsevol posició, l'habitual horitzontal, en vertical que et permet estalviar temps, o fins i tot inclinada. La seva potència de 800 W fa que el vapor pugui arribar fins a 160 graus, el que no només elimina arrugues i olors de la teva roba, sinó que a més la esterilitza eliminant bacteris nocius.

Xiaomi Deerma DEM-HS006

Aquesta planxa no realitza el planxat mitjançant l'habitual sola metàl·lica calenta sinó que ho fa amb vapor calent a alta pressió i temperatura, sense contacte físic amb la peça el que evita l'aparició de brillantors o possibles cremades a la peça per distracció. La planxa incorpora sistemes de seguretat com un termòstat i un fusible tèrmic que detecten i automàticament tallen el corrent en cas de pujades perilloses de calor i temperatura.

El seu funcional disseny en forma de "pistola" fa que sigui molt còmoda de manejar; seva dipòsit d'aigua és extern i completament transparent el que et permet veure en tot moment la quantitat d'aigua que conté. L'aigua s'escalfa i converteix en vapor en només 10 segons, així que no tindràs d'esperar massa per començar el planxat.

Xiaomi Deerma DEM-HS006

El mànec és plegable per facilitar el seu emmagatzematge i la planxa es guarda a la caixa inclosa en l'enviament, ideal per a transportar a la maleta en viatges ocupant el menor espai possible. També s'inclou un accessori de raspall que es col·loca a la sortida de vapor, que et permet retirar pèls, pols i borrissol a el temps que planxes teves peces.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Deerma DEM-HS006 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Deerma DEM-HS006

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top