Aquest cop portem una aspiradora 2 en 1 que ens va a fer la vida a casa molt més senzilla, estem parlant de la Xiaomi Deerma DX700. Tots sabem que netejar el seu temps, i no ens permet dedicar-nos més hores al que ens agrada, de manera que, netejar la casa és una tasca que es torna molt més senzilla i més suportable si comptem amb dispositius d’última generació que ens ajudin a deixar-ho tot net.

Xiaomi Deerma DX700

Aquesta aspiradora és un 2 en 1, d’una banda el pots utilitzar com una aspiradora normal i corrent per netejar el terra, però també esdevé un pràctic aspirador de mà que et resultés molt útil per netejar el sofà, rajoles, fusta, catifes o fins i tot l’interior del teu cotxe.

Xiaomi Deerma DX700

Té un mànec ergonòmic fa que resulti còmode de subjectar i d’operar. A això se suma el seu disseny en vertical, que et permet eliminar la brutícia del terra de casa sense necessitat d’haver de ajupir-te, el que et estalvia dolors d’esquena.

Xiaomi Deerma DX700

La especificacions són les següents: té una potència nominal de 600 W i un voltatge de funcionament de 220 V, amb una capacitat de succió de 15 kPa i un soroll inferior als 75dB. I la capacitat de recol·lecció de pols és de 0,8 litres.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Deerma DX700 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Deerma DX700

Xiaomi Deerma DX700S

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top