Amb la nova Xiaomi Deerma DX700S Al palmell Vacuum Cleaner tindràs a casa teva un dels millors models per a la neteja. Aquesta pensat perquè puguis usar-lo en tot tipus de racons i d'una sola passada, és un dels millors models que trobaràs en aquest moment. Aconsegueix una llar molt més net i d'una sola passada. Aconsegueix tot el que necessitis de la millor manera i amb la nostra ajuda. Segueix llegint i sabras per que és l'aspirador que buscaves.

Xiaomi Deerma DX700S

Xiaomi Deerma no fa coses a mitges, aquest és un dels models més potents que trobaràs. Una aspiradora de gran potència que et donarà tota l'ajuda perquè tinguis la teva casa mes neta sense cap problema. Contessis amb una neteja espectacular gràcies al seu dipòsit de la pols de 0.8 L, que et donarà tot el que necessites per poder gaudir.

Et permetrà usar-lo de dues maneres diferents: com una aspiradora convencional i utilitzar el seu pal per poder aspirar tot; oa la mà per poder netejar fins a l'últim racó, podràs utilitzant sense cap problema per poder assolir tots els llocs. I no et preocupis pel pes, només pesa 2.75 kg i podràs fer-lo servir en tots els llocs.

Sabem que la teva llar no és fàcil de netejar en algunes parts pels racons o espais difícils d'accedir. No et preocupis per això, la nova Xiaomi Deerma DX700S s'adapta perfectament a tot i et permet accedir a zones poc accessibles, amb corbes o molt estretes. Per això, aquest model compta amb diversos capçals sent un dels models mes complets que trobaràs.

Xiaomi Deerma DX700S

Encara que tot això està molt bé, Xiaomi sap que el que realment marca la diferència són els petits detalls. Com és habitual en els models de la marca, posseeix una cura disseny, en el qual s'ha tingut en compte la reducció de soroll en totes i cadascuna de les seves parts. Menys de 75 dB i que podràs usar-lo en tots els llocs sense cap problema. És un dels millors models que trobaràs en aquest moment, capaç de donar-te tot el que necessites.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Deerma DX700S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Deerma DX700 S

CUPON: BGCZDX7

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top