En el model d'aspiradora Xiaomi Mijia Dreame V9 trobem un disseny minimalista i equilibrat, que té el motor darrera per donar un millor maneig, amb unes dimensions de 84 x 30 x 18 centímetres i un pes de 5,4 quilograms, que és una mica elevat per manejar-la còmodament.

Xiaomi Dreame V9

Dins el model Xiaomi Mijia Dreame V9 obtenim un dipòsit de 0,5 litres de capacitat sense bossa, que es buida fàcilment només amb prémer el botó de descàrrega. D'altra banda, aquest aparell compta amb un filtre HEPA de 5 etapes que filtra l'aire que passa pel seu sistema, eliminant els al·lèrgens i bacteris.

Xiaomi Dreame V9

Destaca en aquest aspirador seu potent motor Space 3.0, que pot funcionar a 100.000 revolucions per minut i posar-se en marxa en només 0.3 segons. Això li dóna un poder de succió de 20.000 Pa, podent capturar tot tipus de brutícia i pols de forma efectiva.

Per continuar amb la review de Xiaomi Dreame V9 avaluarem el rendiment dels seus bateries de liti, que són marca Samsung. Aquesta bateria té una potència de 2,500mAh i l'aspiradora compta amb 3 modes de treball que determinen la durada de la bateria.

Xiaomi Dreame V9

En la seva manera estalvi d'energia, la bateria pot durar fins a 60 minuts, una de les majors autonomies en aspiradores sense cable. Després es troba la manera estàndard, amb una autonomia de 28 minuts. I per últim, en la manera mes potent la bateria dura fins a 8 minuts d'ús, amb 3 o 4 hores de càrrega.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Dreame V9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Dreame V9

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top