Fa temps que no presentava uns auriculars i ha arribat l’ocasió amb aquests Xiaomi Mi Dual-unit Semi-ear, amb diafragma de ceràmica i Hi-Res. Aquests nous auriculars són ideals per a aquells als quals no els agradi haver de portar els in-ear amb gomes de silicona. Es tracta d’uns auriculars de botó, amb angle de 90 graus que s’adapta perfectament al nostre oïda. Un dels aspectes més interessants és que els Xiaomi Mi Dual-unit és que són compatibles amb Hi-Res Audio, estan certificats per reproduir música d’alta resolució.

Xiaomi Dynamic Driver Ceramics

Els nous Xiaomi Mi Dual-unit Semi-ear inclouen comandament a distància integrat en el cable, per a mi és una cosa molt important ja que et permet manejar fàcilment i, com no, també disposa de micròfon MEMS amb una relació senyal / soroll de 58 dBA , els quals mostren un so clar i sense distorsió fins i tot prop de la boca, el que els combierte en una bona solució no només com a mans lliures, sinó també ideals per treballar o anar al gimnàs i aïllar-te del soroll i centrar-te només en la teva música.

Xiaomi Dynamic Driver Ceramics

Pel que fa a la qualitat del so, és del millor, Xiaomi ha utilitzat un diafragma de ceràmica amb una bobina de coure al seu interior. Compta amb diferents bandes de freqüències, de manera que compta amb un equalitzador de tres bandes que permet distingir millor entre greus, mitjans i aguts. I a més compta amb cancelacion de so. La sensibilitat que arriben és de 105 dB i, a més la impedància es situa en els 32 ohms. El seu rang de freqüència va des dels 20 Hz fins als 40.000 Hz. Aquests Xiaomi Mi Dual-unit Semi-ear també compten amb connector mini Jack de 3,5 mm, mentre que el seu pes és de només 14 grams.

Xiaomi Dynamic Driver Ceramics

Aliexpress 6€AQUI
Banggood 9€AQUI
CUPON: 45XMWE – e2bcea

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top