La nova màquina d’afaitar Xiaomi ES3 Smart 3D està fabricada amb un cos de lamina 3D, un cos llis que ens permetrà una fàcil neteja, mentre que a la zona superior es troba l’interruptor d’encesa i apagada, així com una zona que exerceix com a pantalla en la qual es visualitza mitjançant LED l’estat de la càrrega i el nivell de bateria restant.

Xiaomi ES3 Smart 3D

El Xiaomi ES3 té un cap d’eina flotant 3D molt flexible que permet que el dispositiu afait les cantonades de la cara sense problemes. La flexibilitat del Xiaomi ES3 permet al dispositiu afaitar-se o retallar els diversos contorns facials o en les vores de la cara sense la preocupació d’haver de tallar-se. A més ve amb dues velocitats disponibles, com és la velocitat alta i l’extrema.

En l’apartat de bateria, la Xiaomi ES3 Smart 3D té una bateria en el seu interior de 600 mAh que ens aportés una autonomia d’uns 60 minuts de funcionament ininterromput, bateria que compta amb la tecnologia de càrrega ràpida i que serà plenament funcional de nou després aparentes 90 minuts de connexió a la corrent, de fet en carregar-mitjançant un port USB.

Cal dir, que té un cap d’eina flotant 3D molt flexible que permet que el dispositiu afait les cantonades de la cara sense problemes. I té una malla de doble anell que augmenta l’àrea de contrast entre la cara i la fulla. Això permet a l’usuari no afaitar la mateixa àrea diverses vegades. Això augmenta l’eficiència del dispositiu permetent als usuaris tenir una millor experiència de afaitat.

Xiaomi ES3 Smart 3D

Banggood 17€AQUIACTUALITZAT
CUPON: 18a737

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top