Xiaomi ha tret una nova versió de l'exitós projector làser Fengmi 4K esmentat el 2019, el fabricant ve amb un model millorat amb la designació Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro. Lògicament, el nou model porta amb si alguns canvis importants. Un d'ells és el seu flux lluminós màxim, que ha augmentat de 1700 ANSI lm a 2400 ANSI lm. Un altre canvi és la diagonal de la projecció, que ha augmentat de l'original a 150 polzades.

Xiaomi Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro

La nova versió Pro funciona amb un potent conjunt de xips Amlogic T972 amb una freqüència de rellotge màxima de 1,9 GHz. Amb aquest nou maquinari ha portat augment de potència fins el 63% i a el mateix temps reducció de el consum d'energia fins a un 55%, en comparació amb el chipset Amlogic T962 equipat amb els seus predecessors.

El chipset Amlogic T972 també hauria de ser el primer a admetre la descodificació de vídeo 8K. RAM en Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro és una tecnologia LPDDR4 amb una mida de 3 GB, el que hauria de garantir el bon desenvolupament de les tasques.

Xiaomi Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro

El projector està equipat tres ports HDMI 2.0b que es pot usar per connectar consoles de jocs, ordinadors i altres dispositius compatibles.

El projector làser ja no fa servir el conegut sistema MIUI TV, però equipat amb el seu propi sistema FengOS. Admet una pàgina d'inici personalitzada, vista prèvia de contingut en pantalla completa o reconeixement de veu.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Fengmi Laser TV 4K Cinema Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top