Fengmi una subsidària de Xiaomi presenta el seu model nomenada però amb una font de llum làser ALPD i no amb LED com els seus dos competidors. Compacte i prim ( 219x117x25mm ), el projector Fengmi X1 demostra el seu caràcter polivalent en tenir una bateria integrada de 30Wh , la qual cosa permet prescindir d'una font d'alimentació.

Xiaomi Fengmi X1

El Xiaomi Fengmi X1 ve amb una brillantor de 1400 lumenes i un contrast de 2000:1 , és compatible amb 4K gràcies a l'escalat invers en la seva resolució de 1080p. El nou Fengmi integra el sistema operatiu propietari amb la marca FengOS . Té opcions d'administració d'imatges intel·ligents, com correcció trapezoïdal automàtica omnidireccional, enfocament automàtic elèctric, evasió automàtica d'obstacles.

Xiaomi Fengmi X1

El Fengmi X1 és un projector DLP, i és una aposta segura que estiguin equipats amb un xip DMP 0.23 (resolucio natiu DLP230NP 960 × 540) que ofereix un Full HD simulat resolució ( 1920 × 1080 ). Aquests no són anuncis oficials, però aquest tipus de xip està dissenyat per a dispositius compactes.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Fengmi X1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Fengmi X1

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top