Avui presentem el nou drone de Xiaomi, el qual està cridat a ser el successor del Xiaomi Mi Drone 4K Xiaomi Fimi X8 ES 4K que es caracteritza per tenir un disseny compacte i ser plegable, capaç d’arribar a un abast de fins a 5 km, comptant amb una autonomia de vol de 33 minuts gràcies a la seva bateria de 4.500 mAh. Xiaomi FIMI X8 ES és molt còmode de transportar ja que amb prou feines pesa 790 grams, es podria dir que és un dron ultra portàtil.

Xiaomi Fimi X8

Pel que fa a les prestacions cal destacar que és capaç d’aconseguir una velocitat màxima de 18 metres per segon, és a dir, gairebé 65 km / h. Compta amb sensors com GPS i GLONASS, a més dels necessaris per a la unitat de posició visual que et permet mantenir la posició fins i tot en interiors. A més, aquest Xiaomi FIMI X8 ES compta amb l’aterratge de precisió, que és la capacitat d’aterrar exactament on havia enlairat, una opció perfecta per quan perdem GPS i no sabem on es troba el drone.

Xiaomi Fimi X8

Quant a l’aspecte de càmeres el Xiaomi FIMI X8 ES té una càmera estabilitzada en tres eixos gràcies a un sensor Gimbal amb Sony IMX378 1 / 2.3 polzades i 12 MP amb 78.8 graus FOV. La càmera també pot disparar fins a 4K 30 FPS. Ve amb un zoom digital de 3X. Aquest dron presenta diverses maneres de tret, maneres de seguiment i patrons de vol cinemàtics per als usuaris: Presa de cinema, Maneres de seguiment intel·ligent, Tir de planatge de vol, Panorames i Hyperlapse.

Xiaomi Fimi X8

I per acabar el Xiaomi FIMI X8 ES té un nou control remot en el qual pot integrar un telèfon intel·ligent des del qual administra totes les funcions i l’opció de veure el que aquesta veient el drone, per exemple, el retorn a la casa t’ajuda a obtenir un retorn millor i més fàcil del dispositiu. I segons Xiaomi té un abast d’uns 5 km.

Xiaomi Fimi X8

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Fimi X8 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Fimi X8

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top