Avui portem un article que us vindrà molt bé per a aquest estiu, per descomptat ve de la mà de Xiaomi, i estem parlant del nou ventilador Xiaomi Happy Life es convertirà en el teu millor company aquest estiu ja que gràcies a les seves funcions teus nits siguin molt més suportables. En un sol aparell conjumina un ventilador sense aspes, humidificador i també llum led pel que és perfecte per a col·locar-lo, per exemple, en el teu tauleta de nit i acabar d’una vegada per sempre amb aquestes insuportables nits embolicats en suor.

Xiaomi Happy Life

És un ventilador sense aspes pel que tot just fa soroll, de manera que no ens molestés per poder descansar a la nit i ja que incorpora 9 nivells de potència, ens permet ajustar-lo al nostre gust.

Xiaomi Happy Life

Com hem comentat també disposa d’humidificador, amb una capacitat de gairebé 1 litre amb el que pot estar funcionant durant tot el dia sense necessitat de recarregar-lo. Un cop s’esgoti quedés desactivat encara que seguiran funcionant el ventilador o la llum led en cas d’estar connectades.

Xiaomi Happy Life

Funciona alimentant mitjançant el seu port USB pel que pots usar-lo connectat a una bateria o bé a un PC amb el que no cal que aquest connectat directament a la llum. La llum Led és semblant a un llum i n’hi hagués prou prémer el botó perquè aquesta s’encengui proporcionant una llum suficient per il·luminar en la foscor, si premem de forma interrompuda serà el ventilador el qual s’activi.

Xiaomi Happy Life 3 in 1

Banggood 23€AQUIACTUALITZAT
CUPON: BGfan30 – BGfan28 – 06fbc1

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top