Avui us presentem el nou Xiaomi Hey Plus ve a revolucionar el mercat (també conegut com Xiaomi Black Plus). Perquè diem que revolucionarà el mercat, ja que perquè aquest nou model incorpora pantalla tàctil amb brillantor millorat per a exteriors, mes bateria, major resistència a l’aigua, i Bluetooth 4.2.

Xiaomi Hey Plus

Aquesta construïda en Elastòmetre termoplàstic, el que fa que sigui lleugera i poder portar-la durant tot el dia gairebé sense notar que la portem, compta amb un pes total és de 19,7 grams. A més, Xiaomi Hey Plus, és bastant més avançada que la meva Band 3, una de les principals diferències és la pantalla AMOLED a tot color amb una mida de 0,95 polzades, compta amb gairebé el doble de resolucion, amb 240 x 120 píxels , que llancen un total de 282 PPI.

Xiaomi Hey Plus

Mitjançant aquesta pantalla l’Xiaomi Hey Plus es poden mostrar fins a 10 trucades i fins a 10 missatges, i cada missatge pot arribar a contenir un total de 300 caràcters xinesos. En l’apartat de la bateria trobem 120 mAh, amb un temps de càrrega de 2 hores i una durada de 18 dies. Un altre aspecte a destacar és que aquesta Xiaomi Hey Plus SI compta amb NFC ja integrat, els avantatges de comptar amb NFC és que ens permetrà fer pagaments en botigues mitjançant passarel·les com Google Pay. Per descomptat incorpora sensor de ritme cardíac.

Finalment, el Xiaomi Hey Plus és compatible tant amb dispositius Android com coniPhone / iPad. En l’apartat de la connectivitat trobem que incorpora tant bluetooth com WIFI. A més compta amb protecció IP contra la pols i esquitxades, pel que podem usar-la sota l’aigua, ja que es pot submergir fins a 50 metres.

Xiaomi Hey Plus

Banggood 35€AQUIACTUALITZAT
CUPON: bghey
Banggood 43€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top