Himo és una marca associada a Xiaomi que aquesta comercialitzant una bicicleta urbana elèctrica de característiques molt interessants, no referim a la nova bicicleta elèctrica, Xiaomi HIMO C20 que destaca per la seva autonomia de 80 km i una velocitat mitjana de 25 km/h.

Xiaomi HIMO C20

Al manillar de la Xiaomi HIMO C20 té una pantalla informativa per veure les dades de la bateria restant i la velocitat i distància que hem recorrido.La HIMO C20 ve amb un pes de 21,1 kg i unes dimensions té unes dimensions de 1470 x 610 x 1060 mil·límetres. Té un xassís d’alumini en el qual destaca el seu manillar plegable, el que ens permet guardar-la gairebé sense ocupar espai.

Xiaomi HIMO C20

La bateria de la HIMO C20 és desmuntable i recarregable que per si sola té un pes de 2,5 kg. Triga a carregar 6 hores i compta amb protecció per a esquitxades, ja que té certificació IPX5. Amb la Xiaomi HIMO C20 tindrem iluminacion LED davantera ia més compta amb un canvi de marxes de la marca Shimano, i una resistència que permet carregar fins a 100 quilos.

Xiaomi HIMO C20

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi HIMO C20 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi HIMO C20

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top