Xiaomi ens porta una nova bicicleta elèctrica la Xiaomi Himo V1 que compta amb un disseny senzill i modern, on destaca la posició elevada de la seva manillar, a més de comptar amb un seient col·locat en una posició inferior el que ajuda a mantenir una posició correcta en tot moment i augmentar la comoditat. Un seient de qualitat que està elaborat amb escuma PU impermeabilitzada. I per descomptat és plegable.

Xiaomi Himo V1

Per poder moure compta amb un motor de 250W situat que li propulsen fins a una velocitat màxima de 30 km / h, amb una autonomia de 50 quilòmetres amb cada càrrega. Una càrrega que per arribar al 100% necessita 6,5 hores. Una xifra força elevada que ens indica que Xiaomi també ha estalviat al carregador.

Xiaomi Himo V1

Aquest model ve amb rodes de 12 polzades, que disposa d’un xassís d’alumini lleuger que li permet gaudir d’un pes de 16,7 quilos, amb un pes màxim de l’ocupant de 100 quilos. A més de compacte, les seves mesures de 1080x510x1020 mm, el converteix en compacta i molt còmoda de portar tant al maleter del nostre cotxe com en els sistemes de transport públic (recordeu que és plegable).

A la part frontal trobem un far LED i un segon LED darrere, perquè la puguem utilitzar a la nit. Es poden desactivar manualment des del manillar. Un altre aspecte important d’aquesta Xiaomi és que vénen amb una certificació IP54 que permet que puguis utilitzar fins i tot en un dia plujós gràcies a la seva resistència a l’aigua.

Xiaomi Himo V1

Gearbest 498€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top