Un dels sectors on s’està especialitzant Xiaomi és en els projectors, avui us parlarem de l’projector làser Mijia ALPD3.0 La font de llum làser utilitzada pel projector làser Mijia ALPD3.0 té una brillantor de 2400ANSI lúmens, gràcies a això la pantalla mantindrà un alt brillantor fins i tot a la llum de el dia. Els efectes de qualitat d’imatge reproduïts en les nits fosques són molt brillants i colorits, i els colors són mes naturals i brillants.

Xiaomi Laser Projector ALPD3.0

La resolució nativa és de 1920×1080 i pot arribar a mostrar-se en una superfície màxima de 150 polzades. El projector làser Mijia ALPD3.0 2019 utilitza el mateix sistema de TV MIUI de Xiaomi TV, el qual es podrà controlar desdde un comandament remot molt pràctic.

Xiaomi Laser Projector ALPD3.0

A la part del darrere hi ha les entrades de connexió, un port Gigabit Ethernet, una interfície S / PDIF, una interfície de sortida d’àudio, dues interfícies USB2.0 i dues interfícies HDMI.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Laser Projector ALPD3.0 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Laser Projector ALPD3.0

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top