En fi, ja tenia ganes de poder provar el Xiaomi Mi 9 i no m’ha defraudat en absolut, sens dubte va a ser uns dels smartphones de l’any. I és que estem parlant d’un gamma alta que ve amb unes característiques magnífiques, però amb un preu molt competitiu, força inferior als preus que solen tenir els telèfons de gamma alta.

Xiaomi Mi 9

Comencem parlant del seu interior, el processador de l’Xiaomi Mi9 és un Qualcomm Snapdragon 855, el mes potent del mercat actualment. Pel que fa a memòries, compta amb 6, 8 i 12 GB GB de RAM i uns 64, 128 o 256 GB de memòria interna pel que estem davant d’un smartphone gamma alta com ja hem comentat.

Xiaomi Mi 9

A nivell de rendiment, el Xiaomi Mi9 és molt molt ràpid en les condicions d’ús habituals. Navegar, obrir aplicacions, navegar entre elles en multitasca, jocs exigents, i tot el que vulguis, ho fa molt molt ràpid. Res de lag, ni tan sols un mínim que ens faci sospitar que alguna cosa falta en qüestió de rendiment o optimització. Es nota amb perfecta que és un telèfon punter d’ultima generacion i amb el processador més potent que existeix a dia d’avui per Android.

Xiaomi Mi 9

La versió que hem provat compta amb 6 GB de RAM i 64 GB de ROM, i pots tenir totes les aplicacions obertes al mateix temps sense que afectés al rendiment. I tot això sense gairebé augmentar la temperatura interna i dissipant força bé la calor.

Pel que fa a la pantalla de l’Xiaomi Mi9 té una mida de 6,39 polzades, amb resolució FullHD +. Bona experiència amb els angles de visió per molt que els exagerem i de brillantor va molt bé, amb una lluentor de fins a 600 nits. A més, Xiaomi ha incorporat una manera Sunlight 2.0, per millorar el contrast i optimitzar els colors a l’exterior, de tal manera que ens permeti visualitzar correctament la pantalla en qualsevol situació.

Xiaomi Mi 9

Una de les coses que mes m’ha agradat, que han estat moltes. És la gran qualitat de la sensibilitat tàctil, que és bona en tot moment i en tota la superfície sense donar-se tocs accidentals. I responent de manera excel·lent a l’activació per seleccionar dues vegades. Igual que altres telèfons d’alta gamma una de les novetats que incorpora és la integració del lector d’empremtes dactilars sota de la pantalla, que dit sigui de pas funciona molt bé, sempre detectant l’empremta a la primera.

M’encanta el disseny del telèfon, La seva estètica, materials i tacte són de primera qualitat. Una de les coses que mes m’agraden és que totes les vores del Mi 9 són arrodonits. Els marcs, tant laterals com a inferior i superior sense mínims i estan perfectament equilibrats. Seguint la moda actual ve amb notch amb forma de gota a la part superior de la pantalla, sent mínim i discret. És un telèfon que se sent còmode a la mà, no tens la sensació de que en qualsevol moment se’t va a relliscar de la mà i es va a caure a terra.

Xiaomi Mi 9

El Xiaomi Mi 9 té un botó físic al lateral esquerre per l’assistent virtual, que en pusarlo no mostrés Google Assistant. Per als que no facin servir el Google Assitant, sento dir que aquest no es pot configurar per a poder assignar una altra utilitat.

En l’apartat de les càmeres, munta el sensor de Sony IMX586 de 48MP, amb tecnologia Pixel Binning, que agrupa 4 píxels en un per millorar la captura de llum i deixant-les en 12MP de resolució. A aquest sensor principal, l’acompanyen 2 mes, un és el sensor de Samsung de 12MP teleobjectiu per a realitzar Zoom 2X (molt útil per cert) i un tercer sensor de 16MP amb un gran angular de 117º que és el Sony IMX481

Xiaomi Mi 9

Pel que fa a la interfície i estètica de l’aplicació per hecer fotos, són les que veníem veient en les ultimes versions de MIUI: navegació per pestanyes, els mateixos modes i en la part superior botons per el flaix, l’AI, l’HDR i la opció de disparar en 48 megapíxels en la manera pro o manual. És bastant completa i intuïtiva el que ens permet treure el màxim profit a les càmeres del telèfon intel·ligent.

I sobre la bateria es de 3.300 mAh amb càrrega ràpida de fins a 27 watts i càrrega sense fil QI de 20 watts, ens aguantés unes 24 hores, de manera que podrem carregar a la nit, perquè ens duri el següent dia complet. Per cert, la bateria queda carregada completament en només una hora i 15 minuts. Hi ha a més algunes maneres d’estalvi, com el control de bateria adaptativa, el no encendre o limitar l’ús de la pantalla ambient i en teoria la manera fosc de la interfície. I que no se m’oblidi, ve amb NFC.

Xiaomi Mi 9

Com conclusió estem parlant d’un smartphone de gamma alta que és un monstre, que no defraudarà a ningú, potser l’apartat més debil podria ser el de les càmeres (però pràcticament has de ser un expert en fotografia per notar-ho). Però en el demas és topall de gamma, com ara la inclusion de l’Sanpdragon 855. Una compra que no només no et va a defraudar, sinó que segur que et va a entusiasmar. I us puc assegurar que és un telèfon que se sent molt còmode a la mà, per als que no parem de utilitzar-lo.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi 9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi 9 8GB/128GB

Banggood 367€AQUI

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top