Per fi ha arribat el substitut del fantàstic i líder de vendes Xiaomi Mi A1, el nou Xiaomi Mi A2, que promet ser juntament amb el Xiaomi Mi agost el telèfon intel·ligent xinès mes venut del 2.019. Per fi tenim el nou i flamant Xiaomi Mi A2 que funciona mitjançant Android One i que surt a la venda a un preu molt competitiu.

Xiaomi Mi A2

A la part que correspon a la pantalla, ha muntat una pantalla de 5.99 polzades però tot això sense augmentar la mida del terminal que compta amb unes dimensions de 1.589 x 755 x 73 mm. i tot això amb un pes de tot just 166 grams. Com és habitual en els últims models de Xiaomi s’han reduït els marcs aprofitant l’espai gairebé en totalitat. Quant a la seva resolució s’ha expandit a Full HD + de 2.160 x 1.080 píxels que ens proporcionés una grata experiència d’usuari i compta amb acabat metàl·lic i vidres arrodonits a les vores com era d’esperar.

Xiaomi Mi A2

Per moure de forma fluida les aplicacions compta amb un potentíssim processador Snapdragon 660 de vuit nuclis amb dues configuracions bàsiques: una d’elles amb 4 GB de RAM i 64 de ROM i la versió Pro amb 6 GB de RAM i 128 GB d’emmagatzematge intern. Quant a la bateria compta amb 3.010 mAh que és mes que suficient per donar-nos una autonomia superior a un dia amb ús mitjà, i en aquesta ocasió si compta amb càrrega ràpida a través de la seva entrada Type-C el que és d’agrair perquè a partir dels 3.000 pot resultar bastant tediós amb una càrrega normal que es demoraria unes 5 hores.

Xiaomi Mi A2

En l’apartat de càmeres, compta amb dos càmeres del darrere de 12 i 20 Megapixels i una frontal de res menys que 20 MP amb la qual realitzar selfies amb una qualitat mai abans vista, compta a més amb intel·ligència artificial que analitza cadascuna de les fotos per donar-li els millors ajustos. La doble càmera et permetrà tirar millors fotos ia més incoporar diversos efectes com l’efecte bokeh que atorguessin a les teves fotos una sensació de tridimensionalitat podent a més destacar al veritable protagonista d’aquestes.

Hi ha una versió lite amb menys prestacions, però suficients per a moltes persones. Que entre altres diferències ens trobem que compta amb el Qualcomm Snapdragon 625, una pantalla una mica més petita de 584 polzades, però la bateria és de 4.000 mAh.

Xiaomi Mi A2 Lite 3GB/32GB

Banggood 114€AQUI
CUPON: BGESA2L4

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top