Xiaomi ha tornat ha treure un smartphone de la sèrie Ax, i com en les anteriors s’ha orientat per al mercat internacional. Les característiques de Xiaomi Mi A3 inclouen la triple càmera del darrere, una cosa fins ara reservat a smartphones de gamma alta i un disseny realment espectacular amb una construcció en vidre amb cantonades arrodonides que contrasta amb la sobrietat del Xiaomi Mi A2 i el seu acabat en alumini mat. A la part inferior comptem amb el connector USB-C i l’altaveu, mentre que en el superior ens topem amb una benvinguda presa jack per a auriculars juntament amb el sensor d’infrarojos. Al lateral dret hi ha els controls de volum així com el botó d’encesa i apagat mentre que en l’esquerre podem veure la ranura per a targetes que poden ser o bé dues SIM o una SIM i una micro SD de fins a 256GB.

Xiaomi Mi A3

Una de les seves grans bases són les càmeres, ja que el Mi A3 inclou una càmera frontal de 32 megapíxels amb una gran obertura f / 2.0 que amb l’ajuda de la IA detecta de forma automàtica d’escenes i la manera retrat. La càmera del darrere està formada per un sensor principal de 48 megapíxels amb una impressionant obertura f / 1.79 que ens permetrà fer fotos en condicions de foscor gairebé total, un sensor secundari de 8 megapixeles amb ultra gran angular amb un angle de 118 graus i un tercer sensor de 2 megapíxels que funciona com teleobjectiu i de combinar imatges per crear l’efecte bokeh. En les dues càmeres es recorre a la tecnologia Pixel Binning que combina quatre píxels en un de major grandària.

Xiaomi Mi A3

A més, també disposa d’un lector d’empremtes a la pantalla del terminal i una impressionant pantalla AMOLED de 6,1 polzades ¿i tot això a aquest preu us preguntareu? Doncs no vull enganyar-vos i us diré la part negativa de tot això, la resolució és inferior al Mi A2 ja que compta amb HD +, per la qual cosa no és Full HD. Segons els fabricants han hagut de renunciar a aquesta característica perquè el preu no es dispari per la qual cosa comptem amb un smartphone que és en tot molt superior al model anterior però que compta amb la meitat de resolucion (pel que si això és molt important per a vosaltres us podeu decantar per l’A2 que d’altra banda tampoc porta molt temps en el mercat).

Xiaomi Mi A3

Quant a la bateria és de ni més ni menys que 4.030 mAh i tenint en compte que la resolució és una mica inferior a l’A2 (ja que els gràfics drenen molt la bateria) ens dóna una impressionant autonomia que perfectament pot arribar als dos dies fent un ús bastant alt ia més suporta càrrega ràpida per la qual cosa per menys de 200 euros tindrem un terminal d’allò més complet. En definitiva, es tracta d’un gran terminal molt superior al seu predecessor en tots els aspectes excepte en la resolució de la pantalla pel que és una qüestió de prioritats i no descartaria anar a per la versió anterior si per a tu la resolució la consideres prou important.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi A3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi A3 4GB/128GB

CUPON: GBA312801

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top