Avui parlem de l’Xiaomi Mi Air Purifier Pro ve amb un gran filtre HEPA de 360 graus que filtra el 99% de les impureses amb un diàmetre de 3 micres o majors. És capaç de netejar l’aire d’olors per tenir un aire net en qualsevol moment.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro

És capaç de netejar l’aire de l’habitació d’entre 25 i 60m2, la qual cosa és perfecte per a la majoria de les habitacions de casa nostra. Es pot transportar d’una habitació a una altra, ja que no és molt pesat

I a més, el Xiaomi Purifier Pro és molt silenciós, de manera que pots usar-lo a la nit, no molesta ja que té un filtre millorat. El ventilador axial i el canal d’aire estan combinats, ajuda a reduir el soroll i també assegura un flux d’aire més suau i potent.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro

El Xiaomi Purifier Pro està equipat amb una pantalla OLED numerica que brinda la informació més actualitzada sobre la concentració de microorganismes nocius en l’aire, la humitat, la temperatura, la configuració de Wi-Fi i mes

El Purifier compta amb tres etapes de filtrat, la primera etapa de l’filtració consisteix a capturar partícules grans com el cabell humà i la pols. La segona etapa de filtrat permet neutralitzar les impureses més petites que les micres. I per últim, el filtre de carbó elimina perfectament les olors desagradables.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Air Purifier Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro

CUPON: BGXMAPPRO

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top