Després de diversos setmanes provant els Xiaomi Mi AirDots Pro o Xiaomi Mi True Wireless podem que ens han convençut, no són els Apple Airpods però en alguns aspectes s’apropen bastant. Per qui no ho sàpiga encara aquests són uns auriculars lleugers i còmodes encara més semblants als Apple Airpods, ens permeten interactuar amb ells i controlar la música des del propi auricular mitjançant una combinació de tocs. Aquests ofereixen millores tant en qualitat com en funcions al seu versio anterior Airdots, de fet vénen amb cancelacion de soroll activa.

Xiaomi Mi Airdots Pro

Aquests incorporen en aquesta ocasió el control de la música, la possibilitat de llançar l’assistent intel·ligent tocant el dispositiu o contestar trucades. I mitjançant dos tocs en l’auricular dret serviran per activar i aturar la reproducció, dos a l’esquerre cridessin a l’assistent de veu i tres segons prement el botó d’encesa serviran per apagar la cancelacion de soroll. En tot moment ens hem sentit molt còmodes amb la interfície, no només per la seva senzillesa d’ús, sinó també per rapida reacció dels auriculars.

Els nous Xiaomi AirDots Pro incorporen altaveus de 7 mm de molt alta qualitat, i vénen amb reducció activa de soroll ANC. A això cal sumar el disseny In-Ear que permet que cada auricular encaixi perfectament a l’oïda, aportant un aïllament extra. Amb una impedància de 16 ohms, el so ofert pels Xiaomi Airdots Pro és nítid i potser alguna cosa pla, però totes les freqüències sonen balancejades. L’escena sonora és bona, però es pot trobar a faltar uns greus més avançats, que se sentin presents en tot moment.

Xiaomi Mi Airdots Pro

Aquesta nova edició també incorpora un micròfon per poder emprar els auriculars com mans lliures a portar-los connectats al nostre mòbil. Cada auricular només pesa 5.8 grams, pel que són molt lleugers i després portar-los diverses hores seguides no hem tingut cap tipus de molèstia. A més, estan dotats de protecció IPX4 contra l’aigua.

Segons Xioami, els Xiaomi Airdots PRO ofereixen una durada de fins a 10 hores de reproducció contínua amb una càrrega completa. Els auriculars en si tindran una autonomia d’unes 3 hores, podent recarregar unes 3 vegades amb la bateria de la caixa d’emmagatzematge abans d’haver de recarregar-los a través del port USB tipus C integrat a la caixa. En les proves que hem fet, amb el volum bastant alt, hem aconseguit alguna cosa mes de dues hores i mitja de reproducció contínua i prop de 8 hores amb la caixa. Per a alguns l’autonomia pot semblar una mica baixa, viatges, etc., Xiaomi ha intentat compensar-los amb la càrrega ràpida, i en menys d’una hora tornen a estar totalment carregats.

Xiaomi Mi Airdots Pro

En conclusió, Xiaomi Mi AirDots Pro es plantegen com una alternativa in-ear per sota dels 70 euros, amb la cancelacion de soroll, controls tàctils, bon disseny i resistència a l’aigua com a principals bondats. Obtenint la qualitat de so esperada. Pel que si volem escoltar música, són una alternativa més que recomanable. És d’agrair la inclusió dels gestos tàctils, la resistència a esquitxades i l’excel·lent cancelacion de soroll.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Airdots Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Airdots Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top