Després d’estar provant diverses setmanes la Xiaomi Mi Band 4, hem vist que estem davant d’una polsera bastant mes completa, millor per fer un seguiment de l’exercici i mes intuïtiva a l’hora d’utilitzar, que la versió anterior. I per descomptat, la gran diferència és que la pantalla és de color amb una resolució de 240×120 píxels i 24 bits de color. Gràcies a això ara podem posar triar entre centenars de fons a color des l’aplicació Mi Fit que li donen un aspecte fantàstic.

Xiaomi Mi Band 4

Seguim tenint una polsera amb una corretja de silicona transpirable i el cos és pràcticament de la mateixa mida i pes. Un cop posada sembla lleugera i bastant comoda, a més la subjecció és bona i no tenim la sensació que vagi a caure. Tan sols pesa 22 grams. Per cert, la polseres del model anterior haurien de ser compatibles amb el nou (depèn del model de corretja), de manera que podrem reutilitzar si volem.

Pel que fa al disseny, a superfície de la pantalla és fins un 39,9% mes gran que fa a la meva band 3, segons les dades oficials de Xiaomi, i en ser menys arrodonida té menys reflexos que el model anterior. A l’hora de la veritat no es nota, perquè és un OLED i el negre està molt aconseguit. Ara simplement tenim un botó tàctil capacitiu que queda molt amagat, totalment integrat i llis.

Com hem comentat al principi, la pantalla de la Xiaomi Mi Band 4 és un clar pas endavant. Tenim un panell AMOLED de 240 x 120 píxels i 24 bits de color. Estem davant d’un panell que ofereix una quantitat de detall, brillantor i color molt bona. Un pas clau que transforma l’experiència de la meva Band. Mirar les notificacions, mirar l’hora o utilitzar-la és per fi una sensació agradable, tot es veu molt nítid. Pel que fa al contrast, en tractar d’un panell AMOLED tenim que els negres són excel·lents i el color molt cridaner. Té 5 nivells de brillantor, per defecte ve amb el 3 que és perfecte per a interiors, però per a exteriors millor pujar-lo al nivell 4. La resposta tàctil és bona i tot i l’reduïda grandària no hi ha tocs rars.

Xiaomi Mi Band 4

Internament aquest nou wearable incorpora un processador Qualcomm mes potent, el qual ens permetrà per exemple, canviar de cançó des de la polsera, establir alarmes i recordatoris. També anem a comptar amb un assistent per veu, cosa per la qual aposta molt el fabricant xinès.

Aquesta revvision dóna el gran salt pel que fa a connectivitat i compta amb Bluetooth 5.0, a més d’un sensor de monitorizacion de freqüència cardíaca més precís. No obstant això, la meva Band 4 continua conservant totes les funcionalitats que tenia la seva antecessora, arribant a millorar-les en alguns casos. Segueix comptant amb resistència a l’aigua ia la pols IP68.

Podem rebre a la Xiaomi Mi Band 4 les notificacions del mòbil, sigui WhatsApp, Gmail, Twitter o Telegram. Totes elles amb el seu petit logo, el nom de la persona i el missatge. Es poden llegir perfectament, encara que segueix sense mostrar bé les emoticones. En el cas de rebre diversos missatges ens apareixerà una notificació conjunta, tot i que lliscant cap avall podem llegir cada un individualment.

Xiaomi Mi Band 4

Com era d’esperar la Xiaomi Mi Band 4 arriba al mercat juntament amb la nova actualització de Mi Fit, això ens aportés un millor servei per a la nostra nova smartband. Ara amb l’opció de GPS i altímetre barometre. I amb una bateria millorada ja que passa de 110 mAh a 135 mAh. El mateix fabricant ens assegura uns 20 dies d’ús, un autonomia molt bona, i encara que en les proves no ha durat tant si que s’apropa.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Band 4 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Band 4

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top