Xiaomi ha presentat la seva esperadíssima nova versio de l’Xiaomi Mi Band, al destaquen el seu nou sistema de càrrega magnètica, una pantalla OLED més gran i la inclusió d’una manera per salut femenina.

Com dèiem el primer que destaca d’aquesta nova polsera és la seva pantalla OLED a color que ha crescut un 20 per cent i ha passat de 0,95 a 1,1 polzades, per tant, ara disposem d’una major superfície de visualització i tenim més de 100 esferes per personalitzar-la.

Xiaomi Mi Band 5

A la Xiaomi Mi Band 5 s’ha optat per un sistema de càrrega magnètica que no requereix extreure el dispositiu de la corretja, sinó que n’hi ha prou amb connectar un pin a la part posterior, al costat de l’sensor de freqüència cardíaca. Per cert, ofereix fins a 14 dies d’autonomia que poden arribar a 20 en la manera de llarga durada.

El sensor de freqüència cardíaca controla el nostre ritme cardíac les 24 hores de el dia, disposa d’una funció d’Intel·ligència d’Activitat Personal (PAI), una mètrica recolzada científicament que converteix les dades de freqüència cardíaca en una puntuació única i personal per avaluar l’activitat diària .

També és possible monitoritzar el son i, per primera vegada, tenim una manera de salut perquè les dones puguin portar un control de l’cicle menstrual. I parlant de maneres, la Xiaomi Mi Band maig compta amb 11 maneres esportius professionals, entre els quals trobem, per exemple, ioga, eliptica, rem, ciclisme en interiors i salt amb corda.

Xiaomi Mi Band 5

Tot i que es rumoreo fa temps que prescindiria d’això, finalment Xiaomi ha integrat NFC per a pagaments mòbils opcionalment, al menys, a la versió xinesa de la polsera, però no aquesta confirmat que acabi arribant a la versió global. De fet, l’any passat, la meva Band 4 que comercialitzo al país asiàtic si que comptava amb NFC, però la meva Smartband 4, que aterro a la resta de món, no.

La meva Band 5 és submergible fins a 50 metres d’pronfundidad i presenta un disseny molt similar a el model anterior, amb una corretja de silicona disponible en diferents colors. Promet una autonomia de fins a 14 dies i pot aparellar via bluetooth amb telèfons iOS i Android.

Xiaomi Mi Band 5

Tal com havia avançat la pròpia marca, la nova Mi Band 5 ve amb una funció de control remot per fer fotos, de manera que permet activar la càmera de l’movil des del canell. Així mateix, el model amb NFC compta amb un micròfon per interactuar amb l’assistent virtual de Xiaomi (Xiaoi) i controlar els dispositius de la llar intel·ligent; s’ha arribat a especular amb que la versió internacional de la polsera podria ser compatible amb Alexa, però tampoc aquesta confirmat.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Band 5 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Band 5

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top