Anem a parlar de la nova Xiaomi Mi Band 6 amb tota la tecnologia necessària per convertir-se un altre dels productes estrella de l'mercat. Els seus principals característiques són: Pantalla OLED de 1,56 polzades, densitat de píxels de 326 amb una brillantor màxim de 450 nits, 14 dies d'autonomia, acelerometro i giroscopi.

Xiaomi Mi Band 6

Aquesta Smart band és la més famosa de Xiaomi i l'opció més interessant! Amb un disseny molt ergonòmic, còmode i lleuger ho fa el candidat perfecte per a usar en el teu dia a dia o per fer el teu esport mes freqüent que facis.

Xiaomi Mi Band 6

La Xiaomi Mi Band 6 passa de tenir una pantalla de 1,1 polzades de la meva Band 5 a un panell de 1,56 polzades amb tecnologia AMOLED una petita pantalla però amb la millor tecnologia per veure-ho tot a l'detall gràcies a que té una densitat de píxels de 326 amb una lluentor de 450 nits.

Xiaomi Mi Band 6

Amb aquesta Smart band podràs mesurar la freqüència cardíaca i té un sensor per mesurar la saturació d'oxigen en sang. A més, podràs submergir fins 5o metres que no és poc. Té una bateria de 125 mAh que et permetrà tenir una autonomia de 14 dies segons la marca.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Band 6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Band 6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top