Per fi ha sortit el Xiaomi Mi Box 4, aquest dispositiu que acaba d’aterrar al mercat, integra Android TV 6.0 com a sistema operatiu per convertir la teva televisió en un complet Smart TV amb tan sol connectar-lo a aquest mitjançant la seva connexió HDMI 2.0, podent gaudir de tot el contingut de la xarxa, així com reproduir les teves pel · lícules i sèrie onlines favorites en resolucion 4K, així com tenir accés a totes les aplicacions i jocs disponibles a Android, a més inclou les llicències per reproduir continguts DRM en qualitat 1080p i 4K de Netfilx , Hulu i altres proveïdors de streaming.

Xiaomi Mi Box 4

En cuanto a las especificaciones, veremos que el Mi Box 4 version internacional, incorpora un procesador de 64 bits Amlogic Amlogic S905L compuesto por cuatro nucleos ARM Cortex A-53 que trabaja a una frecuencia de 2.0GHz, al que acompaña un procesador grafico Mali-450MP5 a una frecuencia de 750MHz que incluye licencias par audio pass-through Dolby Digital y DTS, asi como soporte para video 4K, junto a 2GB de memoria RAM DDR3, y una capacidad de almacenamiento de 8GB no cuenta con lector de tarjeta por lo que la unica forma de ampliacion sera mediante memoria USB.

Respecte a la 3S rau sobretot en el seu so millorat amb nou suport per a àudio Dolby i DTS, les seves funcionalitats 4K de forma real, no per reescalat i la seva Intel·ligència Artificial que ens permet fins i tot controlar-ho per veu (encara que de moment l’assistent no està en espanyol). Es converteix així en una alternativa millorada al Google Chromecast. A més també compta amb actualitzacions OTA per la qual cosa el teu sistema no es quedés desfasat i rebràs les actualitzacions en el cas que es descobrís algun error o bug en el sistema. El nou El Mi Box 4 de Xiaomi compta amb un comandament Bluetooth que porta micròfon integrat amb el qual podràs activar les diferents funcions així realitzar cerques per veu, molt similar a l’Apple TV.

Xiaomi Mi Box 4

Aliexpress 42€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 48€AQUIACTUALITZAT
CUPON: GBCNMIBOXHB
Gearbest 51€AQUI

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top