Ha sortit la revision del Xiaomi Mi Box, el Xiaomi Mi Box S ens permet veure contingut en 4K ia més comptés amb la versió d’Android TV, basada en Android Oreo 8.1. Una de les novetats més importants pel que fa al seu Xiaomi Mi Box 4K, inclou integrat al Assistent de Google, que ens permetrà cercar contingut per veu. Aquest nou Xiaomi Mi Box S manté gairebé els mateixos components que el seu antecessor, només canvia el disseny, el comandament i el salt a Bluetooth 4.2.

Xiaomi Mi Box S

Com deia el Xiaomi Mi Box S en el seu interior tenim el mateix processador quad-core Cortex-A53, la GPU Mali 450, els 2 GB en RAM DDR3 i l’emmagatzematge intern de 8 GB. Xiaomi Mi Box S també es mantenen els ports HDMI 2.0ay USB 2.0, així com la connectivitat WiFi 802.11a / b / g / n / ac de doble banda (2.4GHz / 5GHz) i la sortida d’àudio, que ara promet millores en el suport a DTS-HD i Dolby Audio Plus de fins a 7.1 canals.

Gràcies a utilitzar Android TV, compta amb compatibilitat de milers d’aplicacions: Netflix, YouTube, Play Music, Play Movies, HBO, Spotify, etc. Però sobretot Xiaomi vol mostrar-lo com un reproductor de Netflix, arribant a posar un botó d’accés directe a Netflix en el seu comandament a distància. El Xiaomi Mi Box S té integrat Chromecast, el que et permet enviar vídeo des del teu mòbil al televisor amb només pressionar un botó.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Box S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Box S

Banggood 50€AQUI
Gearbest 52€AQUI
Gearbest 53€AQUI
CUPON: T44009A569A27000
Gearbest 60€AQUI
Gearbest 65€AQUIACTUALITZAT
CUPON: GBMIBOXS01

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top