Com tots sabeu Xiaomi té un ampli catàleg de productes, en els quals avança a passos de gegant en el món de la tecnologia i ho fa sempre amb productes de molt bona qualitat i una estupenda relació qualitat preu. Avui us presentem el nou Monitor Gaming Xiaomi Mi Display 23,8”.

Xiaomi Mi Display 23,8

¿Que porta aquest monitor ?. Aquest monitor compta amb un disseny minimalista en color negre gairebé sense marges aconseguint un acabat molt premium. La pantalla LED IPS és de 23,8 polzades que ofereix una resolució Full HD de 1920 x 1080 píxels per a una lluentor de 250 nits. El temps de resposta és de tan sols 6 ms i 60 Hz de freqüència. El seu angle de visualització és de 178 graus. Una part posterior molt neta on trobem tan sols la font d’alimentació i el port HDMI.

Xiaomi Mi Display 23,8

Xiamo té present la salut de nestra vista, i un aspecte molt a tenir en compte és que integra la tecnologia Low Blue Light per contrarestar la fatiga ocular. A més pots crear una configuració multipantalla. Encara que aquest Xiaomi Mi Display es presenti com un monitor gaming les seves característiques i el seu preu tan baix fa que es converteixi com la pantalla ideal per a cada usuari, ja sigui per ofimatica, disseny gràfic, ús convencional, etc.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Display 23,8 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Display 23,8

CUPON: BGXM2313

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top