Que tal tot ?, Per fi ha arribat a la renovacion de l’scooter de mes exit de mercat, estem parlant de el nou Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, el qual arriba als 25 quilòmetres per hora de velocitat màxima, encara que el seu motor és més potent que el de l’ model convencional. En aquesta ocasió, tenim un motor elèctric amb una potència de 250W i una potència màxima de 500W.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Com a principal novetat enfront de l’Xiaomi M365 és que la nova versió té una pantalla integrada, que substitueix el panell bàsic. No sobresurt de l’tub, ia més mostra la manera de rendiment i la velocitat a la qual ens movem, etc.

Pel que fa a autonomia, el dispositiu es manté en els 30 quilòmetres màxims teòrics amb una sola càrrega. El patinet aquesta fabricat en una aliatge d’alumini, pesa 12,5 quilos, i compta amb unes dimensions desplegat de 113 x 43 x 118 centímetres i suporta fins a 100 quilos de càrrega.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Ve amb tres modalitats per circular: la de vianants, amb un velocitat màxima de 5 km / h, és ideal per transitar per zones molt concorregudes; la D, amb una punta de 20 km / h, correspon a la manera estardar; mentre que S és la mes mientras que S es la mas “deportiva”, es decir, permite ir mas rapido, a ritmos de hasta 25 km/h.

En el tema de seguretat, compta amb frens de disc regeneratius amb E-ABS que permeten recarregar la bateria a l’frenar, així com llums de posició i frenada. A més, posseeix protecció contra l’aigua i la pols amb certificació IP54. El pneumatic de goma de 8,5 polzades té una bona capacitat d’absorció d’impactes i de pas d’obstacles.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Electric Scooter 1S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top