Xiaomi ha tornat a llançar al mercat productes barats amb una qualitat bastant bona, en aquest cas han estat aquests nous Auriculars Xiaomi Mi Game Headset, aquest model s’endinsa en el món del gaming tant de PC com de mòbil, i ho fa amb so 7.1.

Xiaomi Mi Game Headset

En incorporar el 7.1 Virtual Surround Sound de cerca, podràs submergir-te en una experiència de joc immersiva, garantint que el so sigui envoltant estereo.

Els Xiaomi Gaming Headset empren diafragmes amb un diàmetre de 40 mm fabricats en grafè, si amb el grafè el nou material meravella, amb elXiaomi ha aconseguit que la membrana es mogui amb millor fluïdesa, aconseguint uns sons més purs i uns baixos més envoltants.

Xiaomi Mi Game Headset

Té un disseny elegant en color negre amb petites línies LED en els extrems de la diadema, que es poden personalitzar des de l’aplicació de Xiaomi. Aquests cascs inclouen una diadema encoixinada i ajustable i uns auriculars amb coixinets encoixinades i fabricades en un material amb excel·lent aïllament acústic, sent molt còmodes d’utilitzar durant hores.

Els auriculars d’Xiaomi compten amb dos tipus de connexions, connexió àudio estàndard jack 35 mm i USB, de manera que pots utilitzar-los tant al telèfon intel·ligent, tablet, PC, PS4 o Xbox One.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Game Headset mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Game Headset

Banggood 67€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top