Avui us presentem al Xiaomi Mi Headphones Bluetooth, el qual té un disseny minimalista en color negre que ho fa lluir elegant. Ve amb botons físics en ambdós costats dels auriculars per controlar la reproducció de musica, respondre trucades entrants i activar l’assistent de veu i un botó a la part inferior per controlar el volum dels auriculars.

Xiaomi Mi Headphones Bluetooth

Els Xiaomi Mi Headphones Bluetooth vénen amb la tecnologia apt-x Lossless Transmission el que assegura no tenir retard i poder veure vídeos sense la molesta lletania entre la veu i imatge que si pateixen els auriculars sense aquesta tecnologia.

Aquests auriculars ve amb reducció de soroll i un micròfon dual que crea un espai silenciós en un entorn sorollós. També presenta dues bobines dinàmiques de 40mm tecnologia APTX LL amb equalització tri-banda i xip Bluetooth CSR8645 amb suport per a tecnologia de codificació d’àudio AAC, el que garanteix connectivitat ràpida, fàcil i sense distorsió.

Xiaomi Mi Headphones Bluetooth

Aquests auriculars són bastant lleugers amb un total de 235 grams i també té un disseny de diadema de silicona ergonòmic que s’ajusta còmodament a la forma del cap, suau i còmode. La bateria de 400 mAh que oferiria 10 hores de durada de la bateria per escoltar música amb regularitat.

Xiaomi Mi Headphones Bluetooth

Gearbest 52€AQUI
Banggood 68€AQUI

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top