Per fi anem a parlar d’un telèfon 5G, ens referim a el nou Xiaomi Mi Mix 3. Tal com apuntaven us rumors, el mòbil compta amb fins a 10GB de RAM, quatre càmeres, aquesta llest per a xarxes comercials 5G.

Xiaomi Mi Mix 3 5G

Xiaomi li ha llançat aquest mòbil amb un frontal que és tot tot pantalla amb 93,4 per cent de frontal. Les dimensions de l’Xiaomi Mi Mix 3 venen determinades per una pantalla OLED Full HD + de 6,39 polzades que presenta una ràtio d’aspecte de 19,5: 9. Malgrat els rumors, aquest model de Xiaomi no munta un lector d’empremta sota la pantalla, sinó un de convencional en el panell del darrere, pel que no ha seguit la tendència de mercat en aquest apartat.

Xiaomi Mi Mix 3 5G

A l’interior el Xiaomi Mi Mix 3 5G munta un processador Snapdragon 845/855 per moure tot el sistema. Quant a la bateria, el Xiaomi Mi MIX ve amb una capacitat de 3.200 mAh. Es pot carregar inalambricamente fins a 10W pel que la seva velocitat de càrrega és molt superior al que estem acostumats.

Un altre dels punts forts d’aquest mòbil és la memòria, el qual compta amb una memòria RAM que aconsegueix els 10 GB en el seu model de major prestació. Tot i així també tenim disponibles les versions de 6 GB i de 8 GB. Una altra de les opcions a triar es diferencia pel seu espai intern amb model de 128GB o 256GB sense possibilitat de posar-li targeta SD.

Xiaomi Mi Mix 3 5G

En l’apartat de càmeres, Xiaomi ha decidit utilitzar càmeres dobles a cada part de l’Xiaomi MI Mix 3. Dues darrere de 12 megapíxels cadascuna i dues davanteres de 24 i 2 megapíxels. A més arriba la càmera lenta a 960 fps en les càmeres posteriors de l’telefon. Si amb el Xiaomi Mi Mix 2S van optar per portar la càmera frontal a una de les cantonades. Xiaomi ha optat per la càmera desplegable per evitar el polèmic notch.

Xiaomi Mi Mix 3 5G 6GB/128GB

Banggood 343€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top