A la fi arriba la nova actualització de la tablet d’Xiaomi ha vist la llum, tot i que acaba de sortir al mercat i per això de moment només està disponible a la Xina ja podem trobar la prevenda en diferents plataformes d’elles és Gearbest on podrem trobar-la en totes les seves varietats, i diem totes les seves varietats perquè sortirà amb tres opcions de compra diferents, les tres disponibles en dos colors com són l’or rosat i el negre. El Xiaomi Mi Pad 4, arriba amb una configuració potent en qualsevol de les seves versions, així com un programari actualitzat i l’excel·lent qualitat de disseny a què ens té acostumats Xiaomi i mes en aquest tipus de dipositius.

Xiaomi Mi Pad 4

En el seu interior ve equipada amb un processador Qualcomm Snapdragon 660, una de les referències més destacables de la gamma mitjana al costat de l’tindrem models amb 3 o 4 GB de memòria RAM i un emmagatzematge de 32 i 64 GB. Aquest model ve amb el sistema operatiu propietari de Xiaomi, la versió MIUI 9.0 basada en Android 8.1 que s’actualitzés a MIUI 10, i és que al contrari que altres marques, Xiaomi busca que els seus usuaris estiguin actualitzats per això tant els seus telèfons com els seus tablets , actualitzen el sistema operatiu en que la nova versió ha estat testada i comprovat el seu funcionament, cosa que per a molts de nosaltres és d’agrair.

Equipada amb una pantalla de 8 polzades de diagonal amb un format de 16:10 i que ens ofereix una resolució Full HD de 1920 x 1200 píxels, es tracta d’un model de 8 polzades és totalment manejable fins i tot amb una mà pels quals el seu ús resulta tremendament còmode i pràctic. El Mi Pad 4 de Xiaomi, ve amb un sistema dual de càmeres, a la zona frontal ens trobem una càmera de 5MP. La càmera del darrere està equipada amb un sensor d’alta definició de 13MP la veritat és que les càmeres de les tablets no solen ser massa destacables i en aquest cas Xiaomi ha pujat una mica el llistó de la mitjana del mercat xinès. Es tracta d’una tablet amb reconeixement facial controlada per Intel·ligència Artificial, com a sistema de desbloqueig, que ve a reemplaçar completament el lector d’empremtes.

Xiaomi Mi Pad 4

Aquest nou model ve equipat amb una bateria de 6000mAh, que ens donarà per usar-la durant un dia d’ús normal, per exemple, 12 hores de reproducció de vídeo, 8 hores de joc intensiu o unes 15 hores de lectura digital de forma contínua, un autonomia a tenir en compte.

Xiaomi Mi Pad 4 3GB/32GB

Banggood 171€AQUIACTUALITZAT

Xiaomi Mi Pad 4 4GB/64GB

Banggood 169€AQUIACTUALITZAT
CUPON: BGmipada
Banggood 306€AQUIACTUALITZAT

Xiaomi Mi Pad 4 4GB/64GB + 4G

Banggood 185€AQUINOU
CUPON: BGmipadb
Banggood 189€AQUIACTUALITZAT
Banggood 243€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 419€AQUIACTUALITZAT

Xiaomi Mi Pad 4 4GB/64GB 10”

Banggood 297€AQUIACTUALITZAT
Banggood 306€AQUIACTUALITZAT

Xiaomi Mi Pad 4 4GB/128GB 10”

Banggood 285€AQUINOU
CUPON: BGBinkupon951
Banggood 333€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top