Salutacions al nou Xiaomi Mi Play, aquest model és el nou mòbil econòmic i que incorpora un notch amb forma de gota d’aigua.

Internament, pel que fa al processador el Xiaomi Mi Play incorpora el nou Heli P35, un xip de gamma mitjana de MediaTek que estrena els seus vuit nuclis a 2,3GHz a bord del model de Xiaomi. Un xip construït en 12 nanòmetres i que es fa acompanyar per 4GB a la RAM i per 64 GB en l’emmagatzematge intern.

Xiaomi Mi Play

Principalment, el Xiaomi Mi Play destaca per ser el primer telèfon intel·ligent de la signatura a incorporar un notch amb forma de gota d’aigua. Quant al seu disseny, el dispositiu presenta una part posterior amb un panell de vidre. Disposa d’unes línies brillants, una càmera doble de 12 + 2 megapíxels i un sensor d’empremtes dactilars.

El Xiaomi Mi Play compta amb un panell de 5,84 polzades amb notch en forma de gota d’aigua, dotant a la pantalla d’una resolucion 19: 9, i comptant amb marcs, encara que reduïts. I incorpora una bateria de 3000 mAh

Xiaomi Mi Play

En l’apartat de càmeres, Xiaomi Mi Play ve amb doble càmera del darrere i senzilla al frontal. La dual compta amb un sensor principal de 12 megapíxels, amb píxels de 1.25 microns, i un altre secundari de 2 megapíxels destinat a la lectura de profunditat. Quant als selfies, 8 megapixeles.

Xiaomi Mi Play 4GB/64GB

Banggood 90€AQUIACTUALITZAT
CUPON: BG36MPEU

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top