Super oferfa del Xiaomi El Mi Robot Vacuum, podria ser una gran opció. Destaca, principalment, per la seva connectivitat WiFi i la possibilitat de controlar-des del nostre mòbil mitjançant l’aplicació El Mi Home, que aquesta disponible per iOS i Android.

Precio Minimo del Xiaomi Redmi 4A 4G

Quant a les seves especificacions, incorpora ajust automàtic d’altura, una potència de 1.800Pa de succió i un guiat làser (LDS) que mapejarà casa nostra al milimetre per evitar tot tipus d’obstacles.

El robot compta amb 12 sensors, inclòs un Laser Distance Sensor (LDS) que és una espècie de germà petit dels sistemes de guiat làser dels cotxes autonomos. Aquests sensors permeten ajustar la velocitat de raspallat, des dels tipics 130 girs per segon als 330 girs per segon quan cal.

Precio Minimo del Xiaomi Redmi 4A 4G

A més, inclou una bateria de liti de 5.200 mAh de capacitat, amb una autonomia de 2,5 hores, que es recarrega automàticament acudint a la seva base quan estigui a punt d’esgotar.

Acaba de sortir la nova versió, la Xiaomi Vacuum 1S, aquesta nova versió porta diverses millores, passant de 1800pa a 2000PA, pots programar-la per a neteja d’una i diverses habitacions, emmagatzematge de mapes de diferents pisos, sensor òptic per a una orientació més precisa, control per veu, entre d’altres.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Robot Vacuum mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

CUPON: 07ESTE18

Xiaomi Mi Robot Vacuum 1S

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top