Xiaomi Mi Scooter Lite Essential ve amb unes característiques molt bones, compta amb un motor elèctric de 250W, pantalla amb velocímetre, llum led i amb unes característiques molt semblants a l'M365 original. Un any mes Xiaomi aposta pel transport de mitjana i curta distància, aposta pels patinets elèctrics.

El Xiaomi Mi Scooter Lite aquesta fabricat en alumini, la qual cosa ens permet carregar amb el amb facilitat ja que té un pes de 12kg i gràcies al seu plec senzill però pràctic. Ve amb llums LED, panell multifuncional al manillar, resistència a l'aigua IP54 i connectivitat Bluetooth.

Xiaomi Mi Scooter Lite

Aquest patinet electric Xiaomi Mi Electric Scooter Lite té un sistema d'autodiagnosi d'errors. Amb aquest nou sistema, la pantalla de l'El Mi Scooter Lite et advertir si detecta problemes durant el seu ús. Per exemple, si hi ha un sobreescalfament de la bateria, un fre que no funciona, apareixerà una icona d'advertència a la pantalla sobre l'anomalia trobada.

El Mi Scooter Lite Essential arriba amb pneumàtics ultra resistents de 8,5 polzades, a més de comptar amb doble frenada i antibloqueig E-ABS. El fre del darrere té un sistema de recuperació d'energia cinètica.

Xiaomi Mi Scooter Lite

Xiaomi Mi Scooter Lite posseeix uns fars ultra brillants de 1.1 W. Si se't fa tard i has de circular en foscor, té de sèrie una il·luminació fins a 6 metres d'abast. Xiaomi, et permet sincronitzar el teu smartphone amb el teu scooter mitjançant connexió Bluetooth des de la APP oficial de Xiaomi i gestionar des d'ella, actualitzacions de l'firmware, mostrar el quilometratge realitzat, autonomia restant i la velocitat actual.

Aquest patinet és capaç de recórrer una mitjana de 20 km amb una sola càrrega, té un motor amb una potència nominal de 250W, i és capaç de pujar pendents de 10 graus de inclinacion.Si ets ets dels que va amb calmi però un dia tens pressa, aquest patinet pot arribar a una velocitat màxima de 25 km / h. Aquest model compta amb una àmplia capacitat perquè la bateria és de 5100 mAh que et permetrà gaudir i aconseguir trajectes de fins a 20 km.

Xiaomi Mi Scooter Lite

Característiques Xiaomi Mi Scooter Lite

  • Càrrega max: 100 kg
  • Estructura: alumini aeroespacial
  • Plegat en només 3 segons
  • Mida pneumatic: 8,5 polzades
  • Mida motor: 6,7 polzades
  • Pes: Aprox. 12 kg un punt molt a favor ja que pesa menys que els seus competidors amb mes bateria el que el fa tan pràctic.
  • Velocitat max: 20 km / h., Max 18 km / h. en control de creuer
  • Potència de l'motor: 250 W
  • Capacitat de bateria: 5100 mAh
  • Distància de viatge: 20 km

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Scooter Lite mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Scooter Lite

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top