I després d’una espera una mica llarga, per fi ha arribat el substitut del Scooter d’Xiaomi amb el qual lidero el mercat dels patinets elèctrics en els últims dos anys i ho fa carregat de novetats del mes interessants. El Xiaomi Scooter M365 PRO destaca sobretot sobre el seu predecessor l’augment d’autonomia d’un 50 per cent gràcies a una major capacitat de la bateria que arriba als 12.800 mAh enfront dels 7.800 de l’anterior model, el que ens permetrà recórrer 45 km.

Xiaomi Scooter M365 PRO

Cal tenir en compte que encara que el parell motor és superior s’han mantingut les velocitats màximes per qüestions legals i de seguretat. Així disposarem d’has 15 km/h en mode ECO de baix despesa energètic, 20 km/ha manera estàndard i per últim 25 km/h en mode esportiu, d’aquesta manera podrem controlar millor la velocitat sense excedir-depenent del lloc en el que ens trobem.

A més, aquest model ve amb un gran pantalla on ens mostra en temps real totes les dades necessàries com el nivell de càrrega, velocitat, llums o Bluetooth. Això és realment útil, sobretot en vistes a una mes que probable regulacion i limitació de velocitats en certs llocs. Ara ho sabras tot sobre el teu scooter amb només mirar la pantalla, és una cosa que es trobava a faltar en el model anterior.

Xiaomi Scooter M365 PRO

Per descomptat, es pot connecta amb el nostre Smartphone per Bluetooth i mitjançant Eseté podrem actualitzar el firmware així com seguir les dades en temps real com la distància recorreguda, bateria o velocitat. També es manté el control de creuer i les llums del davant i de frenada. I també pot ser bloquejat a distància en cas de robatori.

També hi ha diferències en el sistema de frenada trobem un fre de disc de 120 mm. en la roda posterior mentre que a la davantera comptem amb la frenada regenerativa. Les rodes són de 8,5 polzades. Cal dir, que el seu pes ha augmentat lleugerament fins als 14,2 kg, de tota manera aquest quilo i mig extra bé val la pena doncs l’augment en autonomia és més que considerable

Xiaomi Scooter M365 PRO

La càrrega màxima es manté invariable en els 100 kg. encara que haurem augmentat el parell motor, el que ens permetrà en aquesta ocasió pujar costes de 20 graus gairebé sense parpellejar ja que la inclinació màxima que suportava l’anterior model era de 14 graus. Lògicament el temps de càrrega també és superior ja que aquesta entre les 8 i 9 hores, per la qual cosa seria recomanable deixar-ho carregant a la nit.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Scooter M365 PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Scooter M365 PRO

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top