Xiaomi és un dels fabricants líders en els patinets premium, sens dubte i ja té una versió millorada de l’Xiaomi Mi Scooter Pro 2. En aquesta actualitzacio trobarem novetats com: mes autonomia, mes potència, mes seguretat i una pantalla LED.

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

El Xiaomi MiElectric Scooter Pro 2 té 3 modes de velocitat, des del mes potent i ràpid a l’mes durador i econòmic: Esportiu: fins a 25 km / h i una potència màxima de 300W; Estandar: fins a 20 km / h; Vianants: fins a 5 km / h.

El Xiaomi Mi Scooter Pro 2, equipa un sistema de frens de maneta, que acciona simultàniament el fre davanter i el darrere. Té un sistema anti-bloqueig EBS i un fre de tipus disc de 120mm a la roda del darrere, ja que a la part davantera fa servir una de les millors tecnologies, el fre regeneratiu. El fre regeneratiu, ofereix una major seguretat i al mateix temps que a la bateria li atorgués kms extra!

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

D’altra banda, tenim la nova bateria, és de 12.800 mAh, amb una potència de 474Wh. Aquesta potència, permetrà sense cap esforç, arribar a pujar costes de fins a 20 graus de inclinació. Amb la seva gran capacitat i potència de la bateria, pots recórrer fins a 45 km amb una sola càrrega d’aproximadament unes 8,5 hrs.

El Xiaomi Mi Scooter Pro 2, té unes dimensions raonables i molt equilibrades, tant per a ser comode a l’hora de conduir-com a l’hora de guardar-lo. Ho han posat a dieta aconseguint així, un pes de 14,2 kg, aquest ho compensen amb el seu gran facilitat d’plec. L’objectiu de el plec, no és per guardar-lo per una llarga temporada, per això és un plec ràpid i senzill, per tenir-lo sempre a punt gens mes agafar-lo.

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

El Xiaomi Mi Scooter Pro 2 té dues actualitzacions subtils però molt importants .. Aquest patinet electric aquesta equipat amb llums LED el doble de potents (2W) i 5 catadriópticos ambar: 1 davant 2 laterals a cada costat. Podràs anar controlant amb la seva gran pantalla display LED on ens donarà en temps real, tota la informació necessària: autonomia, velocitat, llums o bluetooth.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Scooter Pro 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top