Coneixem a Xiaomi com una companyia que està oberta a tota classe de dispositiu electrònic, i el dels monitors no és una excepció, en aquest cas parlarem de l’Xiaomi Monitor Gaming 34 polzades corb, és el segon monitor gaming que porta a l’mercat, també anomenat Xiaomi meu Surface.

Xiaomi Mi Surface

El Xiaomi Monitor Gaming 34 “Corb està orientat a tot tipus de públic, no està sol orientat a el públic amants dels videojocs, gràcies a les característiques que té són suficients per a qualsevol dissenyador gràfic o simplement com a ús d’ofimàtica. Aquest meu Surface és capaç de crear una configuració multipantalla i d’aquesta manera treure-li el màxim rendiment a la nostra pantalla.

Qualsevol pot pensar a l’veure un monitor de Xiaomi que no aquesta altura d’altres grans fabricants, però tots sabem la gran relacción qualitat-preu que ofereix en tots els seus productes, de fet el panell està fabricat per Samsung el que garanteix la qualitat de l’monitor. Ve amb una tecnologia de reducció de llum blava per reduir la fatiga visual i el temps de resposta és de 4 milisegons per una brillantor màxim de 300 nits. D’altra banda, la seva ràtio de curvatura arriba als 1500R.

Xiaomi Mi Surface

Ja que hem entrat en detalls el Xiaomi meu Surface és un monitor corb de 34 polzades amb un format panoràmic ultrawide amb una resolució total de 3.440 x 1.440 píxels i una ràtio de 21: 9. El més destacable és la taxa de refresc de 144 Hz i una gamma de color sRGB a l’121 per cent perfecte per als amants dels videojocs, a més de comptar amb suport per a AMD Freesync.

Finalment, pel que fa a el disseny aquest compta amb un disseny minimalista gairebé sense marges que li donen aquest aspecte tan top. I a més, es pot regular tant l’altura com la rotació o la inclinació, aquest aspecte és molt important ja que et permet treballar o passar moltes hores davant de l’sense que et faci mal el coll. En l’apartat de la connectivitat trobem, dos ports HDMI i dues DisplayPort.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Surface mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Surface

Banggood 447€AQUIACTUALITZAT
CUPON: BG121XM34

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top