Parlarem de la Xiaomi Mi TV P1 amb polzades des de 32″ fins a 55 ″, la versió de 32″ té una resolució 1366 x 768 i sense compatibilitat amb HDR. La versió de 43 polzades, aposta per una resolució 4K i té millores al processador. Els de 50″ i 55″, aposten per una resolució 4K i cobreixen el 88% de lʼespai de color NTSC i el 94% del gamut DCI-P3. Tots dos panells compten amb una profunditat de color de 8 bits + FRC

Xiaomi Mi TV P1

A l'apartat de so el model de 32 polzades munta dos altaveus de 5W cadascun. Els altres tres models, de 43, 50 i 55», opten per 2 altaveus de 10W cadascun. Els quatre models són compatibles amb els estàndards Dolby Audio i DTS-HD . Totes les de grans polzades compta amb sistema operatiu Android TV 10 , menys la de menor polzada es queda amb la versió Android TV 9.

Xiaomi Mi TV P1

Quant al comandament del P1 integra dos botons que actuen com a accessos directes a les aplicacions Netflix i Amazon Prime Video, el micròfon és compatible amb Google Assistant, Chromecast, Miracast i pot ser desactivat en qualsevol moment per garantir una major privadesa.

Característiques Xiaomi Mi TV P1

  • Pantalla sense límits 4K
  • Smart LED TV / MEMC
  • Android TV
  • Hands-free voice control amb Assistent de Google

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi TV P1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi TV P1

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top