El Xiaomi Mi Vacuum 1S és la versió renovada del primer robot aspirador de Xiaomi que ha estat líder en vendes a tot el món. La gamma de robot aspiradors de la signatura asiatica és considerada la més top de mercat. El seu preu realment baix i les seves múltiples funcions el deixaven sense rival.

Aquest Xiaomi El Robot Vacuum 1s és realment bonic, manté la forma rodona com el seu antecessor amb unes mesures de 350x350x96mm i manté el seu pes de 3.8 kg.

Alt

En l’apartat de la bateria ens trobem amb 5.200 mAh i 14,4 V, mentre que la càrrega és de 58 W. L’autonomia és realment bona ja que ens ofereix 2,5 hores de neteja continuada, el que seria un total de 120 metre quadrats. Cal destacar que quan li queda un 20% de bateria el robot va sol al seu lloc de càrrega, i quan aquest aconsegueix mínim un 80% de càrrega, en cas que li hagin faltat metres per netejar, reprèn la marxa.

Aquest robot aspirador compta amb un sensor més precís d’alta definició que es troba a la part de dalt protegit per una capa de vidre, a més que compta amb la protecció Corning Gorilla Glass, de manera que no es produirà cap rascada en aquest sensor.

Una de les millores més destacables d’aquest nou robot aspirador respecte al seu generació anterior el Mi Vacuum és el seu processador, ara compta amb un A7 Cortex A35 ARMv8 de 64 bit, el mateix que implementa el Roborock T6. Aquest xip és capaç de millorar la seva consum energètic i un major poder de succió a comparació amb el seu antecessor. Passant dels 1800 PA. als 2.000 PA.

Alt

El sensor LDS compost per 5 sensors rotatoris en 360º, és el que s’encarrega d’escanejar la ubicació de parets, mobles i obstacles a les habitacions també ha millorat. Tota aquesta informació l’Xiaomi Mijia 1S Robot Vacuum el representa en un mapa i triï la manera més eficient de netejar, gràcies a això podem indicar la ubicació exacta que volem netejar, això va bé per quan se’ns cau qualsevol tipus de brutícia a terra.

La APP d’aquest Vacuum 1S també ha millorat, el mapa representat ara ho mostra per colors delimitant cada habitació. A més ens marca que parts de la casa han estat netejades i quines no. Com a resultat final podem dir que estem davant d’un dels robots aspiradors mes premium de mercat. Millora la seva potència, els sensors i un recorregut més eficient a més de poder controlar-ho tot des de l’APP.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Vacuum 1S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Vacuum 1S

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top