El Xiaomi Mi Watch Lite compta amb un panell LCD de 1,4 polzades i resolució de 320 x 320 amb una densitat de píxels de 323 ppp i brillantor adaptable de 350 nits. Compta amb diferents sensors com GPS / A-GPS / GLONASS, sensor de sis eixos, barometre i brúixola.

Xiaomi Mi Watch Lite

Quant a la bateria, Xiaomi Mi Watch Lite incorpora una bateria de 230 mAh, capaç d’aguantar nou dies amb un ús típic o una sessió de 10 hores de monitorizacion contínua usant el GPS.

Xiaomi Mi Watch Lite

Aquest rellotge pot registrar 11 activitats esportives: caminar a l’aire lliure, cinta de córrer, ciclisme, natació a l’aire lliure, entrenament lliure, natació en interiors, criquet, trekking, trail running, caminar i ciclisme en interiors. Per ajudar en el registre, disposa d’un GPS.

Xiaomi Mi Watch Lite

Compta amb sensor cardíac amb monitorizacion contínua, és capaç de mesurar les pulsacions les 24 hores de el dia, càlcul de el nivell de saturació d’oxigen en sang (SpO2), monitorizacion de la son, i ajudant per controlar la respiració, ens permet realitzar exercicis d’aquesta indole d’entre 1 i 5 minuts.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Watch Lite mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Watch Lite

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top