El Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 és una actualització de la versió WSB01TM, la veritat és que manté la seva funcionalitat i el seu disseny minimalista, a més aquesta nova versió es presenta en dos colors com en el blanc i el negre, tots dos ara mateix rebaixats en oferta flash en Gearbest.

De la mateixa manera que la seva versió anterior, aquest model treballa amb recepció sense fil de 2.4GHz, un recepció que connecta a el ratoli amb els nostres ordinadors o dispositius a través de l’receptor nano USB que ve emmagatzemat en el ratoli i que ens permetrà treballar de forma inalambrica en distàncies de fins a 10 metres.

Xiaomi Mi Wireless Mouse 2

Cal esmentar que el nou ratolí sense fil d’Xiaomi ofereix una sensibilitat de 1000 DPI de manera que ens oferirà una gran mobilitat i permetrà treballar amb precisió, aconseguint així uns moviments fluids fins i tot quan aquests es realitzen ràpidament.

Aquesta nova versió està fabricada en materials ABS ia la zona de la coberta compta amb un tractament que li aporta un efecte esponjós amb un tacte suau però que ofereix un adherència ferma, aquest recobriment aquesta tractat amb una pintura d’aerosol per facilitar el seu ús i que el seu tacte sigui encara més agradable.

Xiaomi Mi Wireless Mouse 2

La roda està fabricada en una aliatge d’alumini amb una textura com sorrenca que li permet funcionar a la perfecció fins i tot si tenim les mans suades o mullades per alguna causa. Els botons que en aquest cas són silenciosos, de manera que podrem treballar a qualsevol hora de el dia o de la nit sense preocupar-nos

Gràcies a el disseny de el punter és fàcil canviar la pila, una cosa que passés amb poca freqüència ja que té una autonomia aproximda d’un any.

Les millors ofertes per aconseguir el Xiaomi Mi Wireless Mouse 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Xiaomi Mi Wireless Mouse 2

Banggood 11€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top