Aquest producte de Xiaomi es tracta d’una llum que detecta quan és de dia o de nit i s’encén quan es produeix algun moviment, amb tan sol un consum de tot just 0,25W encara que malgrat la seva aparent senzillesa té molta versatilitat gràcies a la seva connexió Bluetooth en el qual podrem canviar alguns paràmetres com la lluminositat o la temperatura de color. Es pot col·locar fijarda a la paret retirant l’adhesiu que inclouen, o també pots penjar ja que compta amb una nansa especifica.

Xiaomi Mijia Bluetooth Smart Night Light

Com bateria, funciona mitjançant tres piles de tipus AA que van incloses en el pack i està construïda en ABS blanc de gran resistència i qualitat com tots els articles d’Xiaomi. Proporciona una llum calenta de 2.700K pel que és la làmpada ideal per no desvetllar-la nit quan vam interrompre el son, cal tenir en compte que no serveix per llegir. I l’abast del seu sensor és de ni més ni menys que quatre metres i tot això amb una reduïda grandària de 84 x 84 x 36 cm.

Xiaomi Mijia Bluetooth Smart Night Light

Mitjançant bluetooh et podràs connectar a la lampara per configurar alguns paràmetres, com la lluminositat o el color. La lampara s’apagués de forma automàtica als 14 segons de no detectar cap moviment i quedés llista per seguir detectant moviment activant la manera stand by. D’aquesta manera gastés 1.000 vegades menys energia, 0,25 mW exactament, la llum romandrà apagada però els detectors de presència i lluminositat activats. S’il·lumina la part superior i inferior de la mateixa formant un efecte molt bonic.

Xiaomi Mijia Bluetooth Smart Night Light

Banggood 15€AQUINOU
CUPON: 502C6B

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top